Elit Femení

La Federació de Pilota Valenciana actualitzarà mensualment els rànquings d'Elit Femenina

Victoria i Mar són les líders com a resto i mitgera, respectivament

Victoria Díez és la resto millor valorada i ocupa la primera posició en la classificació.

Victoria Díez és la resto millor valorada i ocupa la primera posició en la classificació. / FEDPIVAL

La Federació de Pilota Valenciana actualitzarà mensualment els rànquings de restos i mitgeres de l’Elit Femení, que després del març encapçalen Victoria i Mar, respectivament.

Victoria és la resto millor valorada i ocupa la primera posició en la classificació. Segona és Aida, seguida d’Ana, que és tercera, i Irene, que ocupa la quarta plaça. Continuen en la classificació, en aquest ordre, Èrika, Natàlia i Marta.

Rànquing de restos:

Victoria

Aida

Ana

Irene

Èrika

Natàlia

Marta

Pel que fa a les mitgeres, Mar és la jugadora més valorada en esta posició. La segona classificada és Amparo, mentre que tercera està Myriam, seguida d’Anabel, Fanni, Joana, Marina i Mireia.

Rànquing de mitgeres:

Mar

Amparo

Myriam

Anabel

Fanni

Joana

Marina

Mireia

Les classificacions es realitzen amb la valoració d’entrenadors i trinqueters, fonamentalment, que són les persones que habitualment segueixen les partides que van disputant. Cada jugadora rep una puntuació per part de cada persona designada: si és primera, un punt; si és segona, dos punts; si és tercera, tres punts, i així successivament. Al final, se sumen els punts que se li han atorgat i, així, qui suma menys punts, millor posició té a la classificació.

Mar Giménez  és la jugadora més valorada pel que fa a les mitgeres.

Mar Giménez és la jugadora més valorada pel que fa a les mitgeres. / FEDPIVAL