36 Campionat Autonòmic de Frontó Individual - Trofeu Generalitat Valenciana

Enrique-Adrián i Pasqual-Alejandro seran les semifinals de Primera de l'Individual de frontó

Carol-Aina i Noelia-Mar s'enfrontaran per un lloc a la final a la categoria Femenina A

Enrique CPV Museros.

Enrique CPV Museros. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El 36 Campionat Autonòmic de Frontó Individual - Trofeu Generalitat Valenciana ha tancat les fases de grups en les categories de cap de setmana masculina i femenina, llevat de la Segona, que ja ho havia fet. El pròxim cap de setmana arranquen les semifinals a Primera i Tercera masculines i a Femenina A i Femenina B, com a pas previ a les finals dels dies 18 i 19 de novembre.

Primera

L'última jornada a Primera havia de decidir el nom del campió del grup B, ja que al grup A tot estava resolt amb Alejandro PPAF El Puig com a primer i Enrique CPV Museros com a segon. Adrián CPV Quart acabà primer després d'imposar-se a Roberto CPV Beniparrell (28-41) i beneficiar-se de la derrota de Pasqual CPV La Pobla de Vallbona, que serà segon, davant Vicent CPV Almenara (41-38).

D'aquesta manera, els duels de semifinals enfrontaran, d'una banda, a Enrique contra Adrián (La Pobla de Vallbona, dissabte a les 18:00h) i, d'altra, a Pasqual contra el vigent campió, Alejandro (La Pobla de Vallbona, diumenge a les 17:30h).

Tercera

Les semifinals de la categoria de bronze estaran copades majoritàriament per jugadors del club d'el Puig. Salva, campió del grup A, s'enfrontarà al segon del grup B, el seu company Alberto. El campió d'aquest grup, Manolo -també d'el Puig- s'amidarà a Alejandro CPV Quart de Poblet.

Femenina A

La màxima categoria femenina ha deixat a Aina CPV Meliana i Mar CPV Massalfassar com a invictes i campiones dels seus respectius grups. Aina jugarà les semifinals contra la seua companya de club Carolina, mentre que Mar haurà d'enfrontar-se a Noelia CPV Beniparrell.

Femenina B

Yolanda CPV Almenara ha dominat el grup A, on ha sumat tots els punts possibles, i s'amidarà a semifinals a la segona del grup B, que ha sigut Lorena CPU Tamborí. L'altre duel previ a la final tindrà com a protagonistes a Eva CPV Meliana, segona del grup A, i Neus CPV Nàquera, campiona del grup B.

Semifinals 36 Campionat Autonòmic de Frontó Individual Trofeu Generalitat Valenciana.

Semifinals 36 Campionat Autonòmic de Frontó Individual Trofeu Generalitat Valenciana. / FEDPIVAL

SEMIFINALS (ANADA 29/10 - TORNADA 05/11)

PRIMERA

Enrique CPV Museros - Adrián CPV Quart de Poblet

Pasqual CPV La Pobla de Vallbona - Alejandro PPAF El Puig

TERCERA

Alberto PPAF El Puig - Salva PPAF El Puig

Alejandro CPV Quart de Poblet - Manolo PPAF El Puig

FEMENINA A

Carolina CPV Meliana - Aina CPV Meliana

Noelia CPV Beniparrell - Mar CPV Massalfassar

FEMENINA B

Lorena CPU Tamborí - Yolanda CPV Almenara

Eva CPV Meliana - Neus CPV Nàquera