Síguenos en redes sociales:

TROFEU

Torna el Trofeu Mixt Masymas, dos tornejos de primeres figures en un

En esta ocasió s'ha optat per ampliar el nombre de municipis i trinquets en els quals s'anunciaran les millors figures de l'actualitat

Torna el Trofeu Mixt Masymas, dos tornejos de primeres figures en unFUNPIVAL

Ja està preparada la sisena edició del Trofeu Mixt Masymas, una de les cites més singulars de la temporada en la pilota d'elit pel fet de desenvolupar-se en dues modalitats.

Habitualment, el torneig ha transcorregut en tres jornades corresponents a les semifinals i les dues finals. En esta ocasió, no obstant això, s'ha optat per ampliar el nombre de municipis i trinquets en els quals s'anunciaran les millors figures de l'actualitat.

Així les coses, seran quatre dies seguits per a la disputa de les eliminatòries d'escala i corda i raspall mentre que els dos títols sí que resoldran en la mateixa sessió, programada el 12 de novembre en el trinquet de Pedreguer.

La primera semifinal d'escala i corda es jugarà diumenge que ve, dia 6 de novembre, en el trinquet de Benissa: Puchol II i Pere es mesuraran a Pere Roc II i Félix.

Un dia després, a Xeraco, torn per al raspall amb la semifinal que enfrontarà Iván i Canari contra Marrahí i Seve. La disciplina de la raspada completarà la segona semifinal el dimarts 8 de novembre a Oliva on Moltó i Tonet IV jugaran contra Salelles II i Brisca.

Tornant a la modalitat d'escala i corda, la segona semifinal es disputarà el dimecres 9 de novembre a Guadassuar on Francés i Nacho es mesuraran a Giner i Tomàs II.

El colofó i fi de festa, com s'ha esmentat anteriorment, tindrà lloc el 12 de novembre a Pedreguer. Primer es resoldrà el títol de raspall i a continuació es jugarà la final d'escala i corda.

Seran quatre dies seguits per a la disputa de les eliminatòries d'escala i corda i raspall mentre que els dos títols sí que resoldran en la mateixa sessió, programada el 12 de novembre en el trinquet de Pedreguer.

Qualitat

El VI Trofeu Mixt Masymas s'ha presentat este dilluns a Pedreguer en la seu central de la cadena de supermercats valenciana. L'acte ha estat presidit pel director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés, a qui han acompanyat el president de la Fundació per la Pilota, Joan Alepuz, i el vicepresident de la mateixa entitat, Josep Maria Soriano, així com els pilotaris Pere, Giner, Salelles II i Canari.

Pel que respecta als protagonistes del torneig, Salelles II ha manifestat que "els equips són tots molt potents, configurats amb pilotaris que estan en un molt bon moment per a jugar. Personalment estic molt satisfet pel fet de jugar amb Brisca, ja que som del mateix poble, des de xicotet li he vist jugar i mai havíem tingut l'oportunitat de participar junts en una mateixa competició", ha dit el pilotari d'Oliva.

En la disciplina d'escala i corda, Pere ha assenyalat que "este torneig és una de les cites que espere amb més ganes i que sempre vull jugar per l'amistat que m'uneix a la família Fornés. Ara bé, per a entrar en Trofeu Mixt Masymas cal estar en un bon estat de forma perquè l'exigència és màxima. Afortunadament estic bé i completant una bona campanya. Els equips de les dues modalitats estan molt compensats i crec que la lluita serà dura per a nosaltres i bonica per als aficionats".

L'acte ha estat presidit pel director general de Supermercats Masymas, José Juan Fornés, a qui han acompanyat el president de la Fundació per la Pilota, Joan Alepuz, i el vicepresident de la mateixa entitat, Josep Maria Soriano, així com els pilotaris Pere, Giner, Salelles II i Canari.

Valors esforç i espectacle

En la seua intervenció José Juan Fornés ha mostrat la seua "satisfacció i orgull per poder contribuir al fet que alguna cosa tan nostra puga millorar i créixer. A més, en Masymas ens sentim molt identificats amb la pilota pels valors amb ens uneixen, com l'esforç i el treball en equip. Crec que és un cartell atractiu per als jugadors i també per a l'afició, per la qual cosa esperem que esta edició també resulte un èxit i es mantinga la dinàmica positiva en el torneig", ha dit el director general de Supermercats Masymas.

També s'ha dirigit als presents el president de la Fundació, Joan Alepuz, per a assenyalar que "este ja és un trofeu clàssic i la previsió és que torne a ser un èxit de convocatòria i esportiu perquè novament s'han triat els jugadors en millor forma. Des de la Fundació continuem treballant per millorar l'espectacle i creiem que estem en el bon camí perquè últimament les partides estan eixint molt bé i les televisades estan tenint un gran èxit d'audiència. Això és possible gràcies a la col·laboració d'entitats com Masymas, que ens permet treballar en estes condicions".

Pulsa para ver más contenido para ti