Síguenos en redes sociales:

TROFEU MESTRES

Trofeu Mestres: classe pràctica de mitgers

Tonet IV y Raúl i signen sengles recitals en les semifinals

Trofeu Mestres: classe pràctica de mitgersFUNPIVAL

Les semifinals del Trofeu Mestres de raspall no van oferir ahir la igualtat que calia esperar per l’entitat dels cartells i els quatre equips configurats, en gran manera pel recital que van fer Tonet IV i Raúl que, això sí, van estar perfectament secundats pels seus companys.

Primer es va completar l’eliminatòria en la qual el número u de la modalitat, amb Montaner darrere i Bossio davant, van superar Ian, Brisca i Momparler per 30-5.

La superioritat dels ara ja finalistes va ser manifesta. Tonet IV va acaparar el joc i va rendir amb la contundència i encert que acostuma. Però, a més, el del Genovés es va trobar amb un gran Montaner en el traure i restant, bé per a fer quinzes encarant-se a la galeria o evitar les línies capdavanteres rivals, i també amb una gran definició en les mans de Bossio. Enfront hi hagué més voluntat que resultats.

Tonet IV va acaparar el joc i va rendir amb la contundència i encert que acostuma.

A continuació, la segona semifinal també es va decidir per 30-5, en este cas a la mà de Salelles II, Raúl i Murcianet davant Vicent, Canari i Ibiza.

Este duel va ser més disputat, encara que també van dominar els vencedors. Sobretot al dau, on van anotar amb solvència per les bones tretes de Salelles II i les rematades de Murcianet.

Al rest, els pilotaris d’Oliva i Castelló també van aportar bona cosa, encara que el gran artífex en la consecució del quinze va ser Carlos, destacant sobretot en els colps de bon braç. No solament això, el mitger va parar un bon nombre de tretes de Vicent. Els tres parcials que els blaus van fer al rest van estar renyits. En dos van sumar en el tercer val i en l’altre van haver de tombar un val de Vicent, Canari i Ibiza.

Pulsa para ver más contenido para ti