TROFEU

Trofeu de Benissa: Puchol II, Félix i Hilari, trio campió

El marcador a Benissa va concloure amb 60-35 contra Giner, Nacho i Héctor en una partida on el de Vinalesa va aprofitar les errades

Puchol II, Félix i Hilari amb el títol a les mans.

Puchol II, Félix i Hilari amb el títol a les mans. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Al número u no se li pot regalar res. Que li ho diguen a Giner, Nacho i Héctor. Puchol II, Félix i Hilari es van proclamar campions del Trofeu de Pilota de Benissa en una partida on van aprofitar-se de les errades acumulades del trio contrincant. Així, el marcador del trinquet de la localitat benissera amb un resultat de 60 per 35 que deixa a les clares quin equip es va meréixer la victòria.

Això no obstant, Giner, Nacho i Héctor van imposar-se d’inici, escapant-se dos jocs al lluminós (20-30). Puchol II, Félix i Hilari van reviscolar a temps i la partida va marcar a la igualada a 35. A partir d’ací, el trio roig va estar incontestable. Giner no acabava d’encertar en el colp i Nacho no podia amb el vendaval que tenia davant. I és que Hilari i Félix actuaren amb comoditat, sabedors de la garantia que tenien al cap darrere. Puchol II va aprofitar cada pilota bona i marcava la diferència de primeres, amb la mira ficada en la galeria.

Així, Puchol II continua acaparant trofeus després del recentment Campionat Mà a Mà, però cal destacar que el somriure de Félix. A només una setmana de completar la retirada, el de Dénia es va emportar esta alegria en un dels trinquets més propers i davant l’afició de la Marina que li ha tret una gran ovació en la presentació dels contendents.

uchol II continua acaparant trofeus després del recentment Campionat Mà a Mà.

uchol II continua acaparant trofeus després del recentment Campionat Mà a Mà. / FUNPIVAL

Abans d’esta partida de figures, Benissa també va viure una final de promeses amb victòria d’Adrián II i Guillem Palau per 60-50 sobre Diego d’Onda i Javi Campos.