Síguenos en redes sociales:

RASPALL FEMENÍ PROFESSIONAL

Genovés i Piles alberguen la tercera jornada de la Copa President de la Diputació de València

Prèviament a les partides de la Copa es disputaran les partides del Circuit Sub-23 de raspall femení Trofeu Fundación Trinidad Alfonso.

Genovés i Piles alberguen la tercera jornada de la Copa President de la Diputació de ValènciaFEDPIVAL

La II Copa President de la Diputació de València de raspall femení professional viurà la tercera jornada de competició el proper diumenge 29 de gener a les localitats de Piles i Genovés.

En el trinquet de Genovés, a partir de les 11:00 hores, es disputarà la partida entre l’equip de Victoria i Amparo, el qual arriba invicte, i l’equip d’Irene, Anabel i Marina que buscarà la primera victòria per tal d’ augmentar les seues possibilitats de classificació, fins el moment l’únic equip que encara no ha aconseguit puntuar, tot i que ha mostrat un bon nivell en les partides ja jugades.

Cartell El Genovés.

Mentre que a Piles, a partir de les 12:00h, es disputarà la partida entre Aida, Natalia i Fanni i el trio d’Ana, Myriam i Julia. Els dos equips arriben en una situació molt pareguda a la partida, tenint les primeres un punt més i ocupant a dia de hui la segona plaça, la qual dona accés a la següent fase.

Cartell Piles

El trio de Ana buscarà la victòria per tal de no despenjar-se en la classificació i lluitar per accedir a la gran final.

Prèviament a les partides de la Copa es disputaran les partides del Circuit Sub-23 de raspall femení Trofeu Fundación Trinidad Alfonso.

Pulsa para ver más contenido para ti