LLIGA CAIXABANK

Primera derrota per a l’equip de Puchol II

Els errors en l’inici i la bona actuació de la formació de Montserrat van propiciar que el número u perda la condició d’invicte

L'equip de Montserrat ha sigut el primer que ha vençut el de La Pobla de Vallbona.

L'equip de Montserrat ha sigut el primer que ha vençut el de La Pobla de Vallbona. / FEDPIVAL

J. CANO

va quedar clar que Puchol II, a més de ser una màquina de jugar a pilota, també és persona. I és que el número u de l’escala i corda va completar una actuació un poc discreta, segons les seues possibilitats, a Vilamarxant, en el començament de la tercera jornada de la segona fase de la Lliga CaixaBank. Com a conseqüència, l’equip de La Pobla de Vallbona, que completen Álvaro Gimeno i Hilari, va perdre la imbatibilitat davant el de Montserrat de Marc, Pere i Monrabal II, que van guanyar per 60-35.

La partida

La diferència més gran va estar en la primera meitat, quan Puchol II va evidenciar que no estava còmode i la seua inseguretat es va traslladar als companys. Després, l’equip es va agafar a jugar, liderat pel de Vinalesa, encara que no va poder superar uns rivals que espentaren molt i amb punteria.

Amb este desenllaç, els equips encapçalats per Puchol II i per Marc igualen ara a quatre punts en el lideratge a l’espera del que passe en la resta de la jornada.

Raspall

La Lliga a raspall també va iniciar ahir la mateixa jornada, però al trinquet del Genovés, on la formació de Xàbia de Vercher, Lorja i Néstor va superar per 30-15 a la de Barxeta, amb Badenes com a substitut de Vicent formant darrere de Seve i José.

Els vencedors es van mostrar intractables al dau, amb Vercher com a gran protagonista, i també van fer patir els seus rivals al rest. El trio derrotat va anar de menys a més, però no per a optar a la remuntada. L’equip de Xàbia continua líder i invicte en esta ronda amb sis punts i el de Barxeta cuer amb un punt.

Lorja, de l’equip de Xàbia de la Lliga de raspall.

Lorja, de l’equip de Xàbia de la Lliga de raspall. / FEDPIVAL