LLIGA2

Bonillo i José es proclamen campions de la Lliga2 de raspall

Gran actuació dels vencedors mentre que Ximo i Rafa van jugar molt per davall de les seues possibilitats

Finalistes i autoritats en acabar la final.

Finalistes i autoritats en acabar la final. / FUNPIVAL

J. CANO

La Lliga2 en la modalitat de raspall va tancar la seua tercera edició al trinquet de Bellreguard amb una final que prometia, però que no va oferir l’espectacle i equilibri esperats perquè solament un bàndol va jugar segons les seues possibilitats. Bonillo i José es van proclamar campions en superar per la via ràpida i amb total superioritat a Ximo i Rafa, que van caure per 25-0.

Una final decantada amb ràpid desenllaç

La partida va començar amb la càtedra atorgant el favoritisme a Ximo i Rafa, que a més arrancaven al dau i, per tant, tenien l’oportunitat de pegar amb el traure. I encara que hi hagué un poc de brega en este parcial inicial, Bonillo i José van sumar amb solvència gràcies a l’espenta del mitger de Xeraco i la seguretat del rest de Sueca.

A continuació, joc relativament fàcil per als després campions, ara amb dos tretes de Bonillo i dos quinzes de José de molt bona definició; la final s’estava tornant molt roja.

Tocava que Rafa i Ximo reaccionaren o, en cas contrari, Bonillo i José deixarien molt encarrilada la victòria. I sí que és cert que la parella blava va voler pegar i tindre la iniciativa, però continuava faltant contundència i a més van aparéixer els errors no forçats en el moment de la rematada, a més en pilotes clares de quinze. I com els contraris continuaven com una poma, no van desaprofitar els regals i van anotar el tercer joc consecutiu en la segona oportunitat de val.

A partir d’ací, la superioritat de Bonillo i José es va fer encara més evident. Ximo i Rafa no van abandonar en cap moment, però l’ànim i la confiança d’uns era totalment diferent de la dels altres, i això també va repercutir en el nivell de joc. Així les coses, Bonillo i José van certificar el triomf poc després i la final es va quedar decantada i de ràpid desenllaç.

Bonillo restant una pilota, ahir al trinquet de Bellreguard.

Bonillo restant una pilota, ahir al trinquet de Bellreguard. / FUNPIVAL

Cara i creu

La partida va deixar un sabor agredolç en el trinquet. Bonillo i José van meréixer el títol per la seua molt bona actuació i la seua excel·lent trajectòria ascendent en el torneig, però la derrota sabatera va ser massa càstic per a Ximo i Rafa, que fins ahir havien fet una gran competició. 

Bonillo i José van meréixer el títol per la seua molt bona actuació i la seua excel·lent trajectòria ascendent en el torneig.

Bonillo i José van meréixer el títol per la seua molt bona actuació i la seua excel·lent trajectòria ascendent en el torneig. / FUNPIVAL