LLIGA2

Mario, Héctor i Javi Campos jugaran la final de la Lliga2 d'escala i corda

La final, on ja esperaven Julio Palau, Carlos i Héctor Palau, es jugarà el divendres al trinquet de Vilamarxant.

Mario, Héctor i Javi Campos van aconseguir la passada a la final en tornar a superar Adrián II, Hilari i Efrén, en esta ocasió per 60-55.

Mario, Héctor i Javi Campos van aconseguir la passada a la final en tornar a superar Adrián II, Hilari i Efrén, en esta ocasió per 60-55. / FUNPIVAL

J. CANO

La sessió al trinquet de Vila-real va començar amb la disputa de la tornada de la segona semifinal de la Lliga2, on Mario, Héctor i Javi Campos van aconseguir la passada a la final en tornar a superar Adrián II, Hilari i Efrén, en esta ocasió per 60-55.

La partida

El trio vencedor va començar millor i es va distanciar en dos jocs, encara que els blaus van reaccionar de la mà d’Hilari i van igualar a 40.

A partir d’ací hi hagué equilibri i alternança de jocs sumats al dau fins als 50 iguals, moment en el qual Adrián II, Hilari i Efrén es van posar per davant i a un joc de forçar la pròrroga.

Efren.

Efren. / FUNPIVAL

Però Mario, Héctor i Javi Campos van reaccionar i a més van aprofitar les errades dels contraris en els dos jocs següents, que van ser els definitius.

Rivals en la final

La final, on ja esperaven Julio Palau, Carlos i Héctor Palau, es jugarà el divendres al trinquet de Vilamarxant.