La temporada estival comença a Castelló de Rugat

La primera eliminatòria es jugarà el dimecres 28 de juny al trinquet de Castelló de Rugat i enfrontarà a Iván i Canari contra Vicent i Seve

Canari jugarà la partida inaugural.

Canari jugarà la partida inaugural. / FUNPIVAL

J. CANO

Acaba el Campionat Individual i comença la temporada d’estiu, durant la qual es succeiran diferents tornejos de format curt.

Trofeu Castelló de Rugat - Premi Frutas Bollo

En la modalitat de raspall, el primer serà el Trofeu Castelló de Rugat - Premi Frutas Bollo, que constarà de dos semifinals i la corresponent final amb la participació de quatre de les millors parelles que es podrien configurar en l’actualitat.

La primera eliminatòria es jugarà el dimecres 28 de juny al trinquet de Castelló de Rugat i enfrontarà a Iván i Canari contra Vicent i Seve.

Tres dies després, el dissabte 1 de juliol, Badenes i Tonet IV jugaran la segona semifinal contra MarrahíBrisca. Però serà al trinquet de la Llosa de Ranes. El trofeu canviarà de seu per la col·laboració dels ajuntaments i trinquets de la Llosa de Ranes i Castelló de Rugat, que d’esta manera són partícips de dos esdeveniments de rellevància de la temporada, els seus respectius tornejos.

Badenes acompanyarà Tonet IV en la segona semifinal.

Badenes acompanyarà Tonet IV en la segona semifinal. / FUNPIVAL

Presència del campió

Per actualitat i trajectòria, la presència més destacada en el cartell serà la del nou campió individual, que serà Tonet IV o Iván, segons el que passe este dissabte al trinquet de Xeraco.

Jugarà el campió del mà a mà, també el subcampió, així com el tercer i quart classificat, perquè Marrahí i Vicent disputaran demà la final de consolació al Genovés. Tots quatre són un reclam de luxe per a l’afició, però també els altres quatre pilotaris que completen el cartell.