RASPALL

Badenes no acaba al trinquet de la Llosa de Ranes

Tonet IV va formar parella amb Badenes per a enfrontar-se a Marrah-i i Brisca en la segona semifinal del

Badenes i Tonet IV.

Badenes i Tonet IV. / FUNPIVAL

J. CANO

Amb el Campionat Individual conclós el passat dissabte, la temporada d’estiu ha començat en la modalitat de raspall amb la disputa del Trofeu Castelló de Rugat - Frutas Bollo.

Mala sort en el Trofeu Castelló de Rugat, sobretot per a Badenes, que es va deixar la segona semifinal per unes molèsties al maluc que li van impedir continuar més enllà del 10 iguals que reflectia el marcador quan va notificar a l’home bo que ja no podia més pel dolor.

El torneig va visitar el trinquet de la Llosa de Ranes amb motiu de la col·laboració d’ambdós ajuntaments, que comparteixen els seus respectius trofeus. La partida, a més a més, suposava la reaparició de Tonet IV com a flamant tetracampió individual.

La partida, a més a més, suposava la reaparició de Tonet IV com a flamant tetracampió individual.

La partida, a més a més, suposava la reaparició de Tonet IV com a flamant tetracampió individual. / FUNPIVAL

Precisament, el número u va formar parella amb Badenes per a enfrontar-se a Marrahí i Brisca. Un cartell de primera que va respondre a les expectatives perquè les dos parelles van ratllar a molt bon nivell fins al moment de la suspensió.

Com sempre que algú abandona, encara que siga per causa justificada, la victòria és per als altres. Per tant, Marrahí i Brisca accedeixen a la final que es jugaran el pròxim dimecres, ara sí, al trinquet de Castelló de Rugat. En la contra estaran Salelles II i Seve.

Marrahí (foto) i Brisca accedeixen a la final que es jugaran el pròxim dimecres.

Marrahí (foto) i Brisca accedeixen a la final que es jugaran el pròxim dimecres. / FUNPIVAL