V TROFEU DE LA POBLA DE VALLBONA

Un aspirant a figura per altre en la segona semifinal

Mario cau del cartell per un procés febril i entra Diego com a substitut per a pugnar per un lloc en la final del pròxim dissabte

Diego entra en el cartell de la segona semifinal

Diego entra en el cartell de la segona semifinal / Funpival

J. Cano

El Trofeu la Pobla de Vallbona completarà este dilluns la segona de les tres jornades programades amb la disputa de la semifinal que enfrontarà a Francés i Pere contra Diego i Nacho.

El cartell ha estat modificat. En un principi anava a participar Mario, però el jove de Riba-roja ha hagut de renunciar per un procés febril. Llàstima, perquè el de la Pobla de Vallbona és un trinquet que li va molt bé i disputar partides i trofeus exigents com estes amb les primeres figures és una magnífica ajuda per a complir l’objectiu de consolidar-se en l’elit.

Mario no serà de la partida hui

Mario no serà de la partida hui / Funpival

Amb Diego passa una cosa semblant. L’escaleter d’Onda també està fent soroll i tocant la porta del primer escaló del joc per dalt corda. 

Este dilluns tindrà un examen molt complicat. Perquè, si bé és cert que comptarà amb l’ajuda del millor mitger de l’actualitat, enfront tindrà dos rivals que sempre juguen amb el ganivet entre les dents.

La de Mario i Nacho queda una parella que sembla poderosa i tècnica a parts iguals, la qual cosa és un avantatge en un recinte jugador com el de la Pobla, que requereix qualitat, i una ajuda per a encarar-se a les galeries, ara que estan permeses.

Francés està sent un dels més destacats de la temporada estival

Francés està sent un dels més destacats de la temporada estival / Funpival

I la de Francés i Pere, doncs està configurada amb el mateix patró. La màgia està darrere, amb un Francés que està completant una temporada estival espectacular, i la pólvora davant, en la màquina de fer quinzes que Pere té per braç dret.

Malgrat els canvis, la semifinal queda igual d’atractiva i s’intueix bona brega per a treballar-se i evitar els quinzes amb un ampli repertori de jugades en totes les línies.

Primer, joves

La sessió al trinquet de la Pobla de Vallbona començarà amb una altra semifinal, la del trofeu en la categoria de joves, on s’anuncia a Peye i Guillem Palau contra Abel i Muedra II. Si tots quatre juguen el que poden, pot ser un molt bon inici de vesprada. 

TEMAS