TROFEU DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ D'ESCALA I CORDA

Francés i un perfecte Pere són de semifinals

José Salvador i Tomás II no van poder davant una parella alacantina que va estar incommensurable per a véncer per 60-25 a La Pobla de Vallbona

Francés i Pere van tindre a Pau com a feridor i jugaran la semifinal contra Diego d'Onda i Nacho.

Francés i Pere van tindre a Pau com a feridor i jugaran la semifinal contra Diego d'Onda i Nacho. / Funpical

Maties Oliver

Maties Oliver

Este dissabte el trinquet de La Pobla de Vallbona va viure un autèntic màster de pilota a càrrec de Pere. El mitger de Pedreguer va estar perfecte en totes les facetes. Sempre ben col·locat per a rematar i convertir en quinze en quasi tota ilota que passava per les seues mans. Si a tot açò se suma que per darrere tenia un dels escaleters més en forma de l’estiu com és Francés, el resultat no podia ser altre que l’accés a les semifinals del XV Trofeu Diputació de Castelló. José Salvador i Tomás II no van poder fer res davant el vendaval que van tenir enfront i el lluminós va acabar amb 60-25.

Una victòria que es veia més clara joc rere joc. I és que el trinquet de La Pobla de Vallbona afavoreix a un jugador tècnic com Francés, encara que ahir tenia un sant per davant. Cap dels envits rivals feien tremolar a Pere. José Salvador i Tomás II no li la van poder llevar al mitger perquè arribava a totes. Quan no, Francés esperava darrere i la pilota tampoc els deia quan disparaven a la galeria. Tot i la lluita dels derrotats, els vencedors van estar excelsos. Francés i Pere no pararen d’atacar i els contrincants només van poder defendre’s, a excepció d’un parell de jocs.

Salva Palau

Salva Palau / Funpival

Lluita per la final

Així, Francés i Pere es jugaran un lloc a la final amb Diego d’Onda i Nacho, el dia 21 d’agost a Borriol.

Este diumenge tindrà lloc l’última partida de quarts de final a Onda. Giner i Héctor s’enfronten amb Salva Palau i Javi (19.00 hores). El guanyador d’esta eliminatòria jugaria la semifinal del pròxim divendres a Almassora, contra Marc i Santi.

En altre sentit, ahir també va haver-hi partida de raspall a Gata de Gorgos on Vercher i Brisca van guanyar a Salelles II i Tonet IV amb un resultat de 25 per 5.