COPA CAIXA POPULAR D'ESCALA I CORDA

Regla número u: Mai donar per mort a Puchol II

El de Vinalesa i Álvaro Gimeno competiran en la final pel títol després de superar a José Salvador i Tomás II en véncer-los 60-50

Puchol II i Álvaro Gimeno competiran en la final pel títol de laXVI  Copa Caixa Popular d'escala i corda.

Puchol II i Álvaro Gimeno competiran en la final pel títol de laXVI Copa Caixa Popular d'escala i corda. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Mai es pot donar per mort a Puchol II. Eixa és la primera regla quan es refereix a la competició en escala i corda. El de Vinalesa i Álvaro Gimeno, representatius de la Pobla de Vallbona, es van classificar per a la final de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda. Puchol II i Gimeno van véncer a José Salvador i Tomás II, combinat de Dénia, en la segona semifinal disputada al trinquet de la Pobla de Vallbona. Una victòria que arriba en el moment indicat després d’una trajectòria en l’actual edició, on els poblans havien estat irregulars.

Puchol II i Álvaro Gimeno van classificar-se per a la segona fase en l’últim intent de la primera fase. Després va vindre una ronda classificatòria on la parella de la Pobla de Vallbona només va poder guanyar una partida l’última jornada. Això va significar que Puchol II i Álvaro Gimeno van concloure tercers del Grup A i van tindre que jugar una eliminatòria d’accés a les semifinals, on també van véncer. En este cas, a Salva Palau i Javi per 60-50.

Un resultat que es va repetir a la Pobla de Vallbona per a encadenar la tercera victòria consecutiva i encarar la final amb la moral pels núvols.

José Salvador i Tomás II mostraven fissures que els penalitzaven.

José Salvador i Tomás II mostraven fissures que els penalitzaven. / FUNPIVAL

Així es va veure des del principi. Puchol II i Álvaro Gimeno van eixir per totes i van obrir una diferència en el marcador de quatre jocs (50-30). L’actuació dels poblans era molt estable, mentre que José Salvador i Tomás II mostraven fissures que els penalitzaven. Això no obstant, l’equip de Dénia va saber refer-se i igualar a 50. Tot i esta reacció, els rojos van sobreposar-se per a trencar la ratxa blava i tombar un val que haguera significat la igualada a 55.

Final

Així, Puchol II i Álvaro Gimeno lluitaran pel títol contra Marc i Conillet, conjunt de Montserrat, el pròxim dissabte al trinquet de Dénia.

Calendari.

Calendari. / funpival