LLIGA CAIXABANK

Salelles i Brisca també s'apunten al '6' en la Lliga Caixabank

La parella d'Oliva colidera la Lliga CaixaBank de raspall després de quatre jornades, juntament amb Iván-Seve i Montaner-Tonet, després de superar ahir a Guadassuar a l'equip de Xeraco

Salelles II està brillant en la Lliga CaixaBank 2024.

Salelles II està brillant en la Lliga CaixaBank 2024. / FEDPIVAL / Julio Cebolla

FEDPIVAL

La Lliga CaixaBank de raspall està que crema, i això que només s'han celebrat quatre de les 10 jornades de la fase regular. Aquest dimecres es va tancar al trinquet de Guadassuar la penúltima cita de la primera volta, després de la qual tres equips -les tres parelles del campionat- igualen al capdavant de la classificació i altres dos els vigilen de prop.

Raspall

Al nou trinquet guadassuarenc, Salelles II i Brisca (Oliva) s'imposaren per 25-10 a Vicent-Canari-Néstor (Xeraco). Els blaus començaren al dau i s'avançaren al marcador, avantatge que ràpidament equilibrà la parella.

El tercer joc va ser clau, perquè els d'Oliva trencaren la treta de Xeraco i s'avançaren amb 10-5 i seguidament amb 15-5, tot i que el trio va disposar de val per igualar. La falta d'encert i pinzellades de mala sort per part de Vicent, Canari i Néstor i el bon fer de Salelles, molt ben acompanyat per Brisca, van fer que la partida s'encaminara a un triomf merescut.

Classificació

Amb aquest resultat, l'equip d'Oliva puja a la part més alta de la classificació, igualat amb La Llosa de Ranes (Iván i Seve) i el Genovés (Montaner i Tonet IV), tots tres amb 6 punts, encara que els llosers tenen la millor diferència de jocs general. Amb 5 punts es troba Xeraco, pels 4 de Barxeta, mentre que Castelló només en té 1.

La primera volta de la màxima categoria de la Lliga CaixaBank de raspall es tancarà amb un duel directe entre dos dels equips igualats al capdavant, Iván-Seve contra Salelles-Brisca, el pròxim dilluns al trinquet de Xeraco.