LLIGA CAIXABANK

Irene-Anabel-Mireia i Victoria-Isabel guanyen el primer assalt

Els equips de Massamagrell i Bonrepòs i Mirambell s'emporten les primeres partides de semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1

FEDPIVAL

Este diumenge es van celebrar en el trinquet de Bellreguard les primeres partides de semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1. Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) van guanyar el primer enfrontament per 25-15 davant Erika-Myriam-Fanni (Alqueria d’Asnar-Hinojosa). El duo va tornar a imposar-se en una partida molt igualada i fa el primer pas per a entrar en la final.

Mentres que la segona partida va ser per a Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell) després de guanyar per 25-05 a Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna). Les de Massamagrell van tindre una actuació brillant davant les líders de la fase regular. Després d'un mes de competició, les de Tavernes no coneixien la derrota i va arribar precisament en la primera partida de semifinals.

La segona partida d'esta fase final se celebrarà el 22 de febrer en el trinquet de Pelayo. Esta vegada es jugarà a les 16.30h la partida entre Ana-Júlia-Joana i Irene-Anabel-Mireia. Mentres que a les 17:30h els equips protagonistes seran els d'Erika-Myriam-Fanni i Victoria-Isabel. En cas de no aconseguir la segona victòria, els equips haurien de disputar una tercera partida decisiva.

Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro1

Per altra banda, la sexta jornada de la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro1 es va tancar el diumenge amb els quatre equips ja classificats i l'orde d'aparellaments per decidir en l'última jornada. Giner-Nacho (Murla) van tornar a sumar la sexta victòria consecutiva de la temporada davant Salva Palau-Salva-Hèctor (Dènia) per 60-45. El trio va tardar a entrar en partida i a la mitja hora de joc tenien un complicat 40-15 que remuntar. Amb Salva Palau alçant al públic en diversos colps, van aconseguir retallar al 45-35, encara que no va ser suficient davant la parella més sòlida del campionat. Empatats a nou punts es troben: J.Salvador-Conillet-Monrabal (Vila-real); l'equip de Pere Roc-Pere-Santi (Benidorm); i Francés-Hilari-Carlos (Benissa). Precisament estos dos equips es van enfrontar el cap de setmana amb un 60-40 favorable als de Benissa. L'última jornada serà decisiva per a determinar les semifinals. La victòria de Julio Palau-Jesús-Àlvaro (Almussafes) davant Marc-Javi (Montserrat) va tancar la jornada, encara que tots dos equips ja no tenen opcions.

Lliga CaixaBank de raspall Pro1

La Lliga CaixaBank de raspall Pro1 continua tenint dos noms propis: Iván-Seve (Llosa de Ranes). Després de guanyar de manera contundent 25-05 a Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta), els de la Llosa sumen dotze punts i deixen al trio en quinta posició amb set. A falta de tres jornades, els de Barxeta necessitaran guanyar o sumar este dilluns davant Salelles-Brisca (Oliva) si volen seguir amb opcions. I és que els de la Safor certificarien pràcticament la seua presència en semifinals guanyant esta partida que se celebra en el trinquet de Xeraco a les 18:30h. Mentres que el dimarts, també a les 18.30h, es viurà en el trinquet d'Oliva una partida de gran expectació. Vicent-Canari-Nestor (Xeraco) són l'únic equip que han aconseguit batre als actuals líders i buscaran confirmar que són candidats a tot. Per part seua, Montaner-Tonet (Genovés) van recuperar bones sensacions davant Marrahí-Lorja-Momparler (Castelló) després de les dos derrotes consecutives anteriors i es col·loquen amb 11 punts, encara que compten amb una partida més que la resta dels seus rivals.

Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2

La fase regular de la Lliga CaixaBank d'escala i corda Pro2 ha conclòs este diumenge amb la victòria de Pablo-Bueno (Borriana) davant Vicent-Muedra-Rubén (Riba-roja) per 60-45. El duo passa com a tercer de grup i s'enfrontarà a Diego-Àlvaro Mañas (Vila-real). Mentres que els líders: Carlos Donat-Guillermo (Ovocity-Marquesat), queden aparellats amb Héctor-Guillem Palau-Marc Barber (Sueca). Els de Sueca van aconseguir guanyar la seua partida el divendres i van aprofitar la derrota d'Alejandro-Javi Campos (Montserrat) del dissabte, que els deixava empatats a cinc punts. La diferència de jocs va ser favorable per al trio que aconseguix classificar-se per a semifinals en l'última jornada.

David-Ricardet i Boronat-Ibiza, a la final de raspall Pro2

Este cap de setmana hem conegut als finalistes de la Lliga CaixaBank de raspall masculí Pro2. David-Ricardet (Genovés) van repetir el marcador de la primera partida de semifinals davant Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda) per a aconseguir la classificació. Malgrat el 25-10, el trio va estar molt més sòlid i va posar en diversos trams en destrets al seu rival.

L'altre finalista tampoc va necessitar d'una tercera partida per a aconseguir el seu objectiu. Boronat-Ibiza (Llosa de Ranes) es van emportar per 25-10 la classificació davant Joan-Gabi-Javier (Castelló), amb una altra excelsa actuació de Boronat que va liderar el duo com ja va fer en la partida d'anada. Els finalistes es veuran les cares el diumenge 25 de febrer a les 11:00 hores en el trinquet de Xeraco.