42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Favara corona als campions de raspall individual dels JECV

Arnau de Beniarbeig -El Verger, Christian del Genovés, Álex de La Vall, Marc de Quatretonda i Rubén de Beniarbieg –El Verger es van emportar la victòria en la localitat de la Ribera Baixa

Àxel de Bellreguard, plata a la categoria Juveni.l

Àxel de Bellreguard, plata a la categoria Juveni.l / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El trinquet de Favara va acollir aquest diumenge les finals autonòmiques individuals masculines dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. 19 xiquets d’11 escoles van competir pels títols de les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil. Arnau de Beniarbeig - El Verger, Christian de Genovés, Álex de La Vall, Marc de Quatretonda i Rubén de Beniarbieg - El Verger van ser els campions.

Podis per categories

A la categoria Benjamí, Arnau de Benarbeig – El Verger es va coronar després de véncer a Abel i Rubén de Quatretonda que ocuparen el segon i tercer lloc. El quart va ser per a Nacho d’Almassora.

Podi Benjamí.

Podi Benjamí. / FEDPIVAL

Christian de Genovés va ser primer en la categoria Aleví després d’amidar-se a Unai de Gata de Gorgos (que va ocupar el segon) i David de la Baronia i Víctor d’Almenara van quedar tercer i quart.

Podi Aleví.

Podi Aleví. / FEDPIVAL

Pel que fa als Infantils, Álex de la Vall va aconseguir el primer lloc. El van seguir Joan de Genovés, Alejandro de Beniarbeig – el Verger i, en quarta posició, Salva d’Onda.

Podi Infantil.

Podi Infantil. / FEDPIVAL

Marc de Quatretonda s’emportà el triomf en la final disputada contra Iker de Beniarbeig - El Verger, Miguel de La Vall ocupà el tercer i Alberto d’Onda el quart en la categoria Cadet.

Podi Cadet.

Podi Cadet. / FEDPIVAL

Rubén de Beniarbeig - El Verger va obtindre la medalla d’or a la categoria Juvenil, Àxel de Bellreguard la de plata i Joan de Carlet la de bronze després de guanyar a Marc d’Almassora.

Podi Juvenil.

Podi Juvenil. / FEDPIVAL

Aquestes finals van comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Pilota Favara, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.

Podi Autonòmic dels XLII JECV de raspall Individual:

BENJAMÍ

1er Arnau de Benarbeig - El Verger

2on Abel de Quatretonda

3er Rubén de Quatretonda

4rt Nacho d'Almassora

ALEVÍ

1er Christian de Genovés

2on Unai de Gata de Gorgos

3er David de la Baronia

4rt Víctor de Almenara

INFANTIL

1er Álex de La Vall

2on Joan de Genovés

3er Alejandro de Beniarbeig - El Verger

4rt Salva d'Onda

CADET

1er Marc de Quatretonda

2on Iker de Beniarbeig - El Verger

3er Miguel de La Vall

4rt Alberto d'Onda

Podi Intermunicipal dels XLII JECV de raspall Individual:

JUVENIL

1er Rubén de Beniarbeig - El Verger

2on Àxel de Bellreguard

3er Joan de Carlet

4rt Marc d'Almassora

El pròxim cap de setmana es jugaran les fases finals femenines, divendres 23 de febrer i diumenge 25 de febrer, jugarán un total de 32 jugadores.

Calendari

El pròxim diumenge el trinquet de Favara tornarà a acollir el millor raspall escolar, amb la celebració de les finals autonòmiques individuals femenines de la modalitat.

El pròxim cap de setmana es jugaran les fases finals femenines, divendres 23 de febrer i diumenge 25 de febrer, jugarán un total de 32 jugadores.