LLIGA CAIXABANK

Montaner i Tonet s'enfrontaran a Ivan i Seve en la final de raspall

La parella de Genovés passa a la final després de guanyar la tercera partida de semifinals davant Salelles i Brisca (25-20)

Montaner i Tonet IV (Genovés) van certificar este dissabte el seu passe a la gran final després de guanyar a Salelles II i Brisca (Oliva) per un espectacular 25-20.

Montaner i Tonet IV (Genovés) van certificar este dissabte el seu passe a la gran final després de guanyar a Salelles II i Brisca (Oliva) per un espectacular 25-20. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

La final de la Lliga CaixaBank de raspall Pro1 ja coneix als dos equips que s'enfrontaran per aconseguir el títol de campions. Montaner i Tonet IV (Genovés) van certificar este dissabte el seu passe a la gran final després de guanyar a Salelles II i Brisca (Oliva) per un espectacular 25-20. La parella de Genovés es classifica per a l'última ronda, on els esperen els que fins ara han demostrat ser el rival a batre: Iván i Seve (Llosa de Ranes).

Tercera i definitiva partida

El trinquet de Bellreguard va acollir este dissabte esta tercera i definitiva partida. Després d’una primera semifinal amb domini incontestable de Tonet IV i una segona partida amb Salelles II i Brisca més recognoscibles, la data decisiva arribava sense un clar favorit que va acabar decantant-se en la revallada pels rojos.Un ofensiu Tonet IV no deixava respir als seus rivals i dominava el primer punt amb molta autoritat. Amb Salelles II al dau, l'equip blau es refeia i igualava les coses. Però això no anava a durar molt perquè al mitger de Genovés se li estava activant la cara de campió individual. Sense deixar marge al fet que els seus rivals pogueren fer el seu joc, Tonet IV es bastava per a portar el marcador a un 15-5, que semblava deixar les coses molt encarrilades per al seu equip.

Un ofensiu Tonet IV no deixava respir als seus rivals.

Un ofensiu Tonet IV no deixava respir als seus rivals. / FEDPIVAL

Mentres Salelles II sostenia de manera pletòrica a l'equip des del dau, Brisca començava a aparéixer. Tal com va succeir en la segona partida, el mitger d'Oliva va tardar a trobar el seu lloc en el trinquet. Però quan ho va fer, va començar a notar-se. El públic va ficar en partida als blaus que a poc a poc van anar deixant-se portar pel seu bon joc i van aconseguir fer una remuntada molt similar a la que vam veure dies anteriors. Amb el 15-20 en l'electrònic i les cares d'estar a tan sols un pas des del dau per a aconseguir la final. Tonet s'enfadava amb si mateix perquè veia que se li tornava a escapar la partida, però esta vegada no anaven a repetir el que va succeir a Piles.

Montaner, des de la resta, va començar a encadenar diversos colps guanyadors .

Montaner, des de la resta, va començar a encadenar diversos colps guanyadors . / FEDPIVAL

Montaner, des de la resta, que havia estat molt poc participatiu fins al moment, va començar a encadenar diversos colps guanyadors que aconseguien trencar el servici. Era l'impuls que necessitaven per a recuperar el servici i guanyar amb claredat l'últim joc que els va permetre ficar-se en la gran final de la Lliga CaixaBank de raspall Pro1. “Ha sigut quasi, quasi un calc de la segona partida, però al final favorable a nosaltres. Quan la partida està així pot caure cap a qualsevol costat i esta vegada ha sigut per a nosaltres”, reconeixia Tonet.

El trinquet de Piles decidix el títol

El divendres 29 de març es coneixeran els campions de la Lliga CaixaBank de raspall Pro1. El trinquet de Piles serà l'escenari triat per a acollir esta cita que posarà el fermall final a les cinc grans lligues de pilota professional.

L'equip d'Iván i Seve part com a gran favorit després de completar una fase regular amb nou victòries i només una derrota. A més, en les semifinals van estar impecables amb dos partides d'autèntics campions davant Vicent, Canari i Néstor (Xeraco).

Ivan i Seve esperan en la final.

Ivan i Seve esperan en la final. / FEDPIVAL

Malgrat el cansament extra que suposarà per a Montaner i Tonet IV haver jugat esta tercera partida, els de Genovés han demostrat centellejos de ser seriosos candidats al títol. La confiança de deixa superar una eliminatòria de tanta igualtat, també pot suposar un extra motivacional per a afrontar l'última data del calendari.