Síguenos en redes sociales:

Ara sí que va de bo en la Copa Diputació

Amb la partida de demà en el trinquet de Xàbia es completa el debut dels huit equips participants

Ara sí que va de bo en la Copa Diputació

La Copa President de la Diputació de València visitarà demà de matí el trinquet de Xàbia per a la disputa de la cinquena jornada de la ronda inicial, tercera en el Grup A. La parella local de Marc i Dani s´enfrontarà a la de Pedreguer de Santi i Pere. Serà a les 11:00 hores. Amb esta confrontació es completarà el debut dels huit equips participants perquè, en la passada nit, en Dénia, s´han estrenat els encapçalats per Miguel i Francés.

La novena edició de la Copa es disputa en un format més reduït. El mateix ha succeït amb el passat Circuit i amb la Lliga i la Copa de raspall, és a dir, les competicions de llarga durada. El col·lectiu de professionals es va negar a començar la temporada fins que les institucions confirmaren els pressupostos destinats a la pilota. I la demora ha obligat a fer més curtes les grans cites per equips. Hui, la Federació de Pilota i el mecenes José Luis López han convocat una roda de premsa per a exposar la complicada situació de l´àmbit professional.

Tornant a la Copa, les cites posteriors a la programada en Xàbia ja seran decisives. En esta primera fase, cada equip solament ha de disputar tres partides. Per tant, el marge d´error és mínim, quasi inexistent. En cada grup, els dos primers de la classificació accediran a les semifinals i els dos restants seran eliminats. Ara sí que va de bo en la Copa Diputació de València. Marc i Dani deixaren una immillorable impressió en el seu debut del passat dimecres a Guadassuar. En la contra estigueren De la Vega i Javi, que també jugaren barbaritats però es quedaren a un parcial del repartiment de punts (60-45).

Els de Xàbia estigueren perfectes com a equip i en l´aportació individual. Segons es va veure, Dani és qui duu les regnes. El mitger diu com s´ha de jugar, si a l´atac o a passar, i de qui és cada pilota. Ell posa la nota de qualitat i Marc es buida per a restar la pilota i propiciar segones jugades al seu company. I quan arriba el desgast, perquè cal recordar que Dani acumula quaranta-una primaveres, l´escaleter fa un pas endavant per a erigir-se en el gran protagonista.

Amb Santi i Pere s'ha de esperar a comprovar com s´acoblen i en quina forma arriben. Però la parella apunta. El de Silla és dels escaleters més segurs i complicats de batre; no se´n deixa cap pilota. I Pere està en el seu millor moment. El seu colp, dels més violents entre els mitgers, ha deixat de ser una loteria. Ara, la fiabilitat és màxima. Per això és l´actual campió del Circuit.

Pulsa para ver más contenido para ti