COMPETICIÓ

Giner, Hilari i Héctor, a la final del Trofeu Villarreal CF després d’un intensa batalla

El trio comandat pel rest de Murla tomba al de Francés, Javi i Monrabal per 60-45 en l’estrena del Trofeu Villarreal CF

Giner, Héctor, Hilari i el feridor Pau.

Giner, Héctor, Hilari i el feridor Pau. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El Trofeu Villarreal CF va començar al trinquet Salvador Sagols amb una partida de les que fan afició. Després d’un magnífic espectacle en un enfrontament llarg i molt igualat,Giner, Hilari i Héctor es varen imposar 60-45 davant Francés, Javi i Monrabal. Certificaven així la classificació per a la gran final davant una admirada afició de la Plana, que va disfrutar de valent amb el magnífic estat de forma de Giner, guanyador de la passada Lliga CaixaBank i finalista de la recentment finalitzada Copa Diputació d’Alacant

Semifinalistes Trofeu Villarreal CF.

Semifinalistes Trofeu Villarreal CF. / FEDPIVAL

. Després d’un magnífic espectacle en un enfrontament llarg i molt igualat, Giner, Hilari i Héctor es varen imposar 60-45 davant Francés, Javi i Monrabal.

. Després d’un magnífic espectacle en un enfrontament llarg i molt igualat, Giner, Hilari i Héctor es varen imposar 60-45 davant Francés, Javi i Monrabal. / FEDPIVAL

L'afició de la Plana va disfrutar de valent amb el magnífic estat de forma de Giner, guanyador de la passada Lliga CaixaBank i finalista de la recentment finalitzada Copa Diputació d’Alacant.

L'afició de la Plana va disfrutar de valent amb el magnífic estat de forma de Giner, guanyador de la passada Lliga CaixaBank i finalista de la recentment finalitzada Copa Diputació d’Alacant. / FEDPIVAL

Francés.

Francés. / FEDPIVAL

Segona semifinal

La segona semifinal del torneig es disputarà divendres que ve, 10 de maig, a les 18:30 hores. S’enfrontaran pel lloc vacant en la final del dia 17 José Salvador i Nacho, única parella de la competició, a Marc, Conillet i Carlos.

Categoria Pro2

En la primera partida de la vesprada, corresponent al torneig de categoria Pro2, Pablo i Bueno, amb ferida de Castell, es varen imposar 60-45 davant Alejandro, Muedra i Óscar en una partida molt igualada amb incident final.

Pablo, l’escaleter de Borriol, no va poder fer el dau en l’últim joc per problemes en el braç dret, i va ocupar el seu lloc Bueno. L’equip pràcticament no va acusar el canvi i es va emportar eixe parcial i la victòria final, que li atorga la classificació per a la final del 17 de maig. El rival eixirà de la segona semifinal, programada per al divendres que ve, que enfrontarà Diego i Álvaro Mañas contra Mario i Guillem Palau.