Síguenos en redes sociales:

Marc s´imposa a Soro III en el cara o creu

El de Monserrat jugarà la final del Trofeu Festes de Sueca amb Santi i Carlos

Marc s´imposa a Soro III en el cara o creu

El Trofeu Festes del trinquet de Sueca no ha pogut començar millor. Es va completar la primera semifinal, partida que va resultar espectacular alhora que emocionant. La victòria va ser per a Marc, Santi i Carlos, que es van imposar a Soro III i Héctor en el cara o creu de l'igual a 55.

La parella va començar intractable i va sumar, això sí, amb molt d’esforç, els tres primers parcials (30-15). Soro III actuava com el número u que és i Héctor, el millor de la vesprada seguit molt a prop del mateix campió individual i de Marc, matava cada vegada que entrava en acció.

A continuació es va imposar la justícia i el marcador es va equilibrar tant com ho estava la semifinal. Marc i els seus estrenyeren les dents i anaren arrapant jocs fins a igualar en l’electrònic a 35.

La resta de la confrontació va ser de poder a poder si bé era la parella la que semblava un poc més eficaç en el moment precís de concretar el quinze. De fet, després de l’empat a 45, Soro III i Héctor se n'anaren al 55-45. I ací és quan Marc va traure la casta que li caracteritza. El de Monserrat va passar pilotes impossibles, emulant al seu rival de Massamagrell, i els companys aprofitaren el seu treball, la superioritat numèrica i el desgast de la parella per a sumar; primer per a igualar a 55 i després per a adjudicar-se la victòria.

Aficionats i juvenils

La sessió al trinquet de Sueca va començar amb la semifinal del torneig d’aficionats on Amadeo i Vilar superaren a Mateo i Minaret per 35-25. A continuació, en el trofeu de categoria juvenil, Nando i Roget van aconseguir la passada a la final en superar al Xiquet de Sueca i Edu pel tanteig de 60-35.

Pulsa para ver más contenido para ti