V Trofeu Villarreal CF

Una consolació prèvia a la final

L'equip de Puchol II, Jesús i Hilari s'enfrontarà a la formació de De la Vega, Javi i Carlos per a decidir quin dels dos conjunts finalitza com a tercer

L'equip de Puchol II, Jesús i Hilari (foto superior) va caure per 60-50 davant Marc, Félix i Bueno

L'equip de Puchol II, Jesús i Hilari (foto superior) va caure per 60-50 davant Marc, Félix i Bueno / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El V Trofeu Villarreal CF començarà a definir hui la posició en la qual acabarà cada equip. El trinquet Salvador Sagols de Vila-real acollirà la final de consolació (18.30 hores, Proximia TV) entre la terna de Puchol II, Jesús i Hilari, i la formació de Puchol IIDe la Vega Ambdós trios van caure a les semifinals celebrades la setmana passada a l'espai esportiu de la Plana Baixa, però buscaran emportar-se el premi de 750 euros que se li atorga al tercer classificat del torneig.

Puchol II i companyia van perdre amb un resultat ajustat (60-50) contra Marc, Félix i Bueno. Per la seua part, el conjunt de De la Vega va ser derrotat amb major contundència (60-20) davant Jose Salvador, Nacho i Álvaro Gimeno. La gran final entre les dues formacions guanyadores a les semifinals tindrà lloc el pròxim diumenge a les 11.30 hores.

Campionat individual

Al llarg d'esta setmana, la modalitat de raspall. Ara serà el torn de l'escala i corda. I ho farà amb tres prèvies que se celebraran hui en diferents trinquets de la Comunitat Valenciana.

Una consolació prèvia a la final

Una consolació prèvia a la final

La primera eliminatòria serà al trinquet Salvador Sagols de Vila-real i servirà d'aperitiu per als aficionats abans de la final de consolació del V Trofeu Villarreal CF. A les 16.30 hores, Pablo de Borriol i Jesús Saiz (campió de l'Individual Sub-23) es batran per tal d'enfrontar-se a Genovés II, també en la instal·lació castellonenca.

En el trinquet Eusebio de Sueca es mesurarà (18.30 hores) Guillermo, un dels mitgers amb més potència del món professional, amb Mario, finalista de l'Individual Sub-23. El guanyador d'este duel jugarà contra el vigent campió, Puchol II, el pròxim 4 de juny a l'escenari suecà.

L'altra prèvia del XXXVI Campionat Individual CaixaBank d'escala i corda es trasllada a Vilamarxant. Kruithof i Conillet, ambdós naturals d'Orba i participants de la passada Lliga CaixaBank com a punters, es confrontaran a partir de les 18.00 hores. El vencedor d'esta partida es veurà les cares contra altre pilotari de la Marina Alta, Giner, el pròxim 5 de juny al trinquet de Pedreguer.

Demà hi haurà altra prèvia entre Lostado i Julio Palau al trinquet de Pelayo