Síguenos en redes sociales:

CAMPIONAT INDIVIDUAL

Dos vacants per decidir en raspall

Entre hui i demà es decidiran a Guadassuar i Castelló de Rugat les dos places dels huitens de final que falten per adjudicar en el mà a mà de raspall

Dos vacants per decidir en raspallFUNPIVAL

Catorze pilotaris ja tenen el lloc assegurat en el mà a mà de raspall dels huitens de final amb les eliminatòries prèvies programades als trinquets de Guadassuar i Castelló de Rugat.

Esta vesprada i pel que respecta al duel que tindrà lloc al recinte de la Ribera, els aspirants a entrar en la competició són Brisca.

En circumstàncies normals, el pronòstic seria favorable al pilotari d'Oliva. I és que Brisca és un dels referents en la posició de mitger amb una extensa i reconeguda trajectòria plena d'èxits en les competicions més importants per equips.

Però ara es tracta de jugar un contra un i la del mà a mà és una disciplina que al punter d'Alzira sempre li ha agradat i per a la qual ha demostrat que té condicions i mans. En el nivell més alt, en professionals, Lorja encara no ha tingut oportunitat d'arribar massa lluny, però en la seua etapa de formació va arribar a totes les finals de les competicions federatives, les de les categories sub-16, sub-18 i sub-23.

Un altre punt a favor de Lorja és la seua ambició esportiva i les ganes de fer-se un nom important en el raspall, objectiu que ja està aconseguint.

Probablement, els dos pilotaris optaran per tancar al rival al fons del trinquet per a evitar que exploten les seues respectives virtuts, les pròpies dels punters, que és acabar el quinze.

La faceta anotadora també és l'especialitat de Roberto i Nicolás, els altres aspirants que es jugaran la passada demà al trinquet de Castelló de Rugat.

Encara que els pilotaris són totalment diferents dels que hui estan convocats a Guadassuar, el cas té certes similituds; la més evident és que ambdós ocupen la demarcació de punter.

Roberto fa temps que es va instal·lar en l'elit, encara que ha hagut de recuperar el lloc a causa de les lesions, mentre Nicolás està en procés de convertir-se en figura. I el mà a mà el controla, com demostra el fet d'arribar a esta eliminatòria en condició de finalista de la passada edició del torneig de la categoria sub-23.

Escala i corda

En la disciplina d'escala i corda ja estan les setze places adjudicades i la competició espera la seua estrena el pròxim divendres als trinquets de Sueca i Vilamarxant. En raspall, com encara estan jugant-se les prèvies, la partida inaugural tindrà lloc el dimarts 1 de juny a Castelló.

Pulsa para ver más contenido para ti