RASPALL

Xeraco, Alzira, Bicorp i el Genovés A afronten la 2ª jornada al capdavant de l’Autonòmic de parelles

L’Autonòmic de raspall parelles va començar el passat cap de setmana

En el grup B, Xeraco A va guanyar al carrer de Gavarda A per 10 a 25. Foto de Guille de Xeraco.

En el grup B, Xeraco A va guanyar al carrer de Gavarda A per 10 a 25. Foto de Guille de Xeraco. / FEDPIVAL

Superdeporte

L’ Autonòmic de raspall parelles va començar el passat cap de setmana amb una primera jornada que va deixar els primers equips al capdavant de les classificacions dels grups A i B. Xeraco i Alzira en el A i Bicorp i El Genovés A en el B, van vèncer i apunten maneres de cara a la segona jornada d’aquest cap de setmana.

Xeraco i Alzira en el A i Bicorp i El Genovés A en el B, van vèncer i apunten maneres de cara a la segona jornada d’aquest cap de setmana

Xeraco i Alzira en el A i Bicorp i El Genovés A en el B, van vèncer i apunten maneres de cara a la segona jornada d’aquest cap de setmana / FEDPIVAL

La 1ª jornada

En la primera jornada, en el grup A van vèncer El Genovés A i Ayuntamiento de Bicorp A. Els de la Costera es van imposar 25-0 a Murotub, mentre que els de la Canal de Navarrés van vèncer a domicili per 0-25 a la parella d’Alcàntera-Càrcer.

En el grup B, Xeraco A va guanyar al carrer de Gavarda A per 10 a 25, mentre que Family Cash Alzira es va imposar a casa deixant en 25-0 a El Genovés B.

Caxu de l'équip de El Genovés

Caxu de l'équip de El Genovés / FEDPIVAL

Horaris de la 2ª jornada

Ara arriba la segona jornada i ho fa amb duels interessants. En el grup A, Bicorp i El Genovés hauran de desfer l’empat en la part alta de la classificació. S’enfronten a casa de Bicorp el diumenge a les 19:00h. L’altre duel del grup deixarà només un cuer, ja que s’enfronten Alcàntera Càrcer i Murotub. El duel serà a Càrcer el dissabte a les 18:00h.

En el grup B també hi haurà l’enfrontament entre els dos equips que sumen tres punts i els dos cuers. Xeraco i Alzira tenen el seu cara a cara el dissabte a les 16:30 a Xeraco, mentre que El Genovés B i Gavarda s’enfrontaran a El Genovés el diumenge a les 17:00h.

Classificació:

Grup A:

Bicorp      3 pts

El Genovés A   3 pts

Alcàntera Càrcer   0 pts

Murotub      0 pts

Grup B:

Xeraco      3 pts

Alzira         3 pts

Gavarda      0 pts

El Genovés B   0 pts