Síguenos en redes sociales:

RASPALL

Torna la competició de parelles amb les líders en alerta

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions

Torna la competició de parelles amb les líders en alertaFEDPIVAL

L'Autòmic de raspall parelles femení de Primera - Trofeu Diputació de València torna després d’una setmana d’aturada i ho fa amb la tercera jornada, els equips capdavanters alerta per mantindre posicions, i els perseguidors atents per seguir pressionant.

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions, perquè els equips que estan liderant s’enfronten entre ells en el grup A, i en el B tenen enfrontaments per provocar canvis.

En el grup A hi haurà duel de la part alta de la classificació amb la partida que es disputarà a Bicorp entre l’equip local i Borbotó A. Serà el dissabte a les 18:00h. Les de la Canal de Navarrés amb Victoria i Mar dominen el grup amb 6 punts, mentre que Borbotó A, amb Anabel i Mónica en suma 3 en perdre la seua partida, l’última jornada disputada, a Càrcer.

L’altre duel del grup A el jugaran a Càrcer la parella d’Alcàntera-Càrcer, amb Aida i Fanni, contra la de Beniparrell B, formada per Lucía i Mireia. Les de l’Horta no han sumat encara i els de la Ribera tenen en la seua mà acostar-se a la part alta.

En el grup B, el dijous 23 es va disputar la partida avançada a la jornada amb Borbotó B i Alqueria d’Asnar. El duel va caure del costat de les de l’Horta, amb 25 per 10 per a la parella d’Irene i Amparo, que va ser superior a Erika i Myriam. Irene i Amparo empaten a punts a la classificació amb Beniparrell A, però amb una partida més.

El segon enfrontament del grup el protagonitzaran els equips de Beniparrell A contra Meliana. L’equip d’Ana i Noelia està obligat a vèncer si vol mantindre el lideratge del grup, mentre que Aina i Àngela tampoc no poden deixar escapar els punts en joc, per estrenar el seu caseller.

Els equips que estan liderant s’enfronten entre ells en el grup A, i en el B tenen enfrontaments per provocar canvis

Tercera jornada:

Grup A:

Dissabte 25, 12:00h: Alcàntera Càrcer C – Beniparrell B

Dissabte 25, 18:00h: Bicorp E – Borbotó A

Grup B:

Borbotó B 25 – Alqueria d’Asnar A 10 (disputat dijous 23)

Diumenge 26, 18:00h: Beniparrell A – Meliana A

La jornada 3 en els dos grups del Campionat de parelles femení en Primera apunta a deixar canvis en les classificacions

Classificacions:

Grup A:

1.  Bicorp E 6 pts

2.  Borbotó A 3 pts

3.  Alcàntera Càrcer C 3 pts

4.  Beniparrell B 0 pts

Grup B:

1.  Beniparrell A 6 pts

2.  Borbotó B 6 pts

3.  Alqueria d’Asnar A 3 pts

4.  Meliana A 0 pts

Pulsa para ver más contenido para ti