ESCALA I CORDA

Copa d'escala i corda: el tren de la final passa per Sueca

La primera semifinal de la Copa per dalt corda es disputa hui amb un duel en el qual en teoria primarà la pegada i la capacitat d’acabar el quinze dels dos equips

Apassionant es presenta la primera semifinal de la Copa d’escala i corda tenint en compte que la gran virtut de les dues parelles aspirants és la pegada

Apassionant es presenta la primera semifinal de la Copa d’escala i corda tenint en compte que la gran virtut de les dues parelles aspirants és la pegada / FPV

J. CANO

Ja està ací el cap de setmana més intens de la Copa Diputació de València - Caixa Popular, que en els pròxims tres dies resoldrà el títol de la disciplina de raspall i el cartell de la gran final d’escala i corda. La primera parada tindrà lloc esta vesprada al trinquet de Sueca per a la disputa de la semifinal de la competició per dalt corda que enfrontarà a l’equip de Dénia de Pere Roc II i Félix contra el de Montserrat amb Marc i Pere (17.00 hores amb retransmissió en directe per ProximiaTV).

L'equip de Dénia de Pere Roc II i Félix (foto) contra el de Montserrat amb Marc i Pere (17.00 hores amb retransmissió en directe per ProximiaTV).

L'equip de Dénia de Pere Roc II i Félix (foto) contra el de Montserrat amb Marc i Pere (17.00 hores amb retransmissió en directe per ProximiaTV). / FPV

L’emparellament d’ambdues formacions es deu als mèrits adquirits en la fase regular, on els de Montserrat van ser líders del seu grup guanyant totes les partides i els de Dénia segons en el seu amb solament dues derrotes.

Els de Montserrat van ser líders del seu grup guanyant totes les partides

Els de Montserrat van ser líders del seu grup guanyant totes les partides / FPV

Però açò ja queda com a mera anècdota, els números passen ja a un segon pla i entra en joc la inspiració per a ser els primers en aconseguir nou jocs, que són els que atorgaran la passada a la gran final.

A l’espera del que diga la càtedra en el moment de cantar la postura inicial, el pronòstic no està clar. La previsió més probable és que resultarà una partida guerrera perquè en els dos bàndols es pega molt fort i n’hi ha molt de quinze. El de hui és un duel de canoners i cal esperar a comprovar qui té el punt de mira més afinat.

Diumenge a Pelayo

La segona semifinal es resoldrà el diumenge, a les 11.30 hores, al trinquet Pelayo, en esta ocasió amb l’equip de la Pobla de Vallbona de Puchol II i Carlos mesurant les seues forces davant el d’Almussafes amb De la Vega i Javi.

Pel que respecta a la competició de raspall, els aspirants al títol vetlen armes a l’espera de la gran final que tindrà lloc demà a la Llosa de Ranes: Iván i Seve, de l’equip d’Ontinyent, contra Vicent i Lorja, que representen a Sueca. I una setmana després, el dissabte 13, la gran final de la modalitat d’escala i corda al trinquet de la Pobla de Vallbona.