LLIGA CAIXABANK

Lliga CaixaBank: el perill de l’eliminació arriba amb l’equador

El trinquet d’Oliva obrirà la quarta jornada hui (18:30 hores) amb l’enfrontament de dos trios en una situació diferent en la classificació, El Genovés (Montaner, Tonet IV i Ibiza) i Ontinyent (Iván, Lorja i Néstor)

L’equip del Genovés, amb Montaner al rest, podria acabar el dia en el lideratge.

L’equip del Genovés, amb Montaner al rest, podria acabar el dia en el lideratge. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

La XXXIX Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València avança amb més tensió a cada partida que passa. L’amenaça de quedar eliminat en la primera volta augmenta la pressió en els participants, més si cap quan s’arriba a la meitat de la fase. El trinquet d’Oliva obrirà la quarta jornada hui (18:30 hores) amb l’enfrontament de dos trios en una situació diferent en la classificació, El Genovés (Montaner, Tonet IV i Ibiza) i Ontinyent (Iván, Lorja i Néstor).

Iván i companyia arriben amb més urgències a l’equador de la primera volta. Amb tres unitats al seu caseller, els ontinyentins marxen en la sisena posició, només una per davant de la plaça eliminatòria. La victòria en l’última jornada davant Vicent, Raúl i Murcianet va suposar aire per als de la Vall d’Albaida.

Per la seua part, els genovesins estan a un lloc privilegiat. L’equip de Montaner se situa segon amb cinc punts, encara que podria acabar el dia des del més dalt, ja que estan igualats amb els líders, Xeraco.

LA PISSARRA

Dimarts 25 de gener | 18:30

Trinquet d’Oliva   

- Montaner, Tonet IV i Ibiza

- Iván, Lorja i Néstor

Dimecres 26 de gener | 17:00

Trinquet de Guadassuar   

- Ian, Brisca i Marc

- Marrahí, Seve i Bossio

Dimecres 26 de gener | 18:30

Trinquet de Guadassuar   

- Puchol II i Conilllet

- Pere Roc II i Nacho

Dijous 27 de gener | 18:00

Trinquet de Pelayo   

- Julio Palau i Héctor

- Lostado i Álvaro Gimeno