Síguenos en redes sociales:

LLIGA CAIXABANK

Colp d’autoritat de Puchol II en la Lliga

Colp d’autoritat de Puchol II en la LligaFPV

Tres van ser les partides de la Lliga CaixaBank que es van completar ahir i el resultat més cridaner, per folgat, es va donar al trinquet de Vila-real on Puchol II, Santi i Carlos van superar a Soro III, Javi i Hilari per 60-20.

L’equip del campió individual, prou superior a partir del parcial 35-20, en el qual els dos trios van disposar de val, es queda líder en solitari i s’assegura la presència en la segona fase. Soro III i els seus companys continuen tercers en la classificació.

En la mateixa modalitat d’escala i corda, Giner, Tomàs II i Héctor es van imposar a Marc, Jesús i Guillermo per 60-45 al trinquet de Sueca.

El trio vencedor va signar una actuació molt seriosa i completa en totes les línies mentre que al derrotat li va faltar contundència. Este desenllaç deixa als dos conjunts igualats a 4 punts, però el de Marc ha disputat una partida menys.

Raspall  

En raspall i al trinquet del Genovés, Moltó, Canari i José van guanyar a Salelles II, Seve i Bossio per 30-10.

Els vencedors, que van ser millors, però no tant com diu el resultat, són tercers i els derrotats compliquen  més la seua continuïtat en la Lliga.

Pulsa para ver más contenido para ti