LLIGA CAIXABANK - TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Lliga CaixaBank: les lligues acabaran a Xeraco i Pelayo

La final de raspall es jugarà el 2 d’abril, la d’escala i corda una setmana després, i les semifinals seran a anada i tornada

L’equip de la Pobla de Vallbona és l’únic classificat per a les semifinals d’escala i corda.

L’equip de la Pobla de Vallbona és l’únic classificat per a les semifinals d’escala i corda. / FUNPIVAL

J. CANO

La Fundació per la Pilota, entitat organitzadora de les lligues CaixaBank - Diputació de València, ha comunicat les dates i seus de la fase final: la competició de raspall conclourà el 2 d’abril al trinquet de Xeraco mentre que la final del campionat d’escala i corda tindrà lloc el 9 d’abril a Pelayo.

Pel que fa a les semifinals, continuen amb el format d’eliminatòries a anada i tornada.

En raspall, la primera semifinal enfrontarà al primer contra el quart classificat i es completarà els dies 19 i 25 de març a la Llosa de Ranes i El Genovés. En la segona semifinal, que enfronta al segon contra el tercer, l’anada tindrà lloc el 20 de març a Bellreguard i la tornada el 26 de març a Oliva.

En escala i corda, la primera semifinal ha estat ubicada als trinquets de Vilamarxant i Vila-real els dies 25 de març i 1 d’abril mentre que la segona es jugarà a Dénia i la Pobla de Vallbona els dies 27 de març i 3 d’abril.

Per a accedir a la final caldrà aconseguir dues victòries. En cas d’empat, en la segona partida es jugaria una pròrroga al millor de tres jocs.

En la Lliga de raspall queda una jornada per a tancar la fase regular i dues places lliures en semifinals. En escala i corda en falten dues jornades i n’hi ha tres places vacants.

En la Lliga de raspall ja n’hi ha dues places de semifinals adjudicades: una per a l’equip de Xeraco de Vicent, Raúl i Murcianet i l’altra per al conjunt del Genovés amb Montaner, Tonet IV i Ibiza. Als dos llocs vacants aspiren els trios d’Oliva, Barxeta i Ontinyent.

En la Lliga de raspall ja n’hi ha dues places de semifinals adjudicades: una per a l’equip de Xeraco de Vicent, Raúl i Murcianet i l’altra per al conjunt del Genovés amb Montaner, Tonet IV i Ibiza. Als dos llocs vacants aspiren els trios d’Oliva, Barxeta i Ontinyent. / FPV

LA PISSARRA

Dijous 10 de març | 18.00 h

Trinquet Pelayo de València   

- Lostado i Hilari

- Pablo de Sella i Efrén

Dijous 10 de març | 18.30 h

Trinquet de Bellreguard   

- Vicent i Néstor

- Iván i Ibiza

Divendres 11 de març | 18.30 h

Trinquet del Genovés   

- Moltó, Canari i José

- Ian, Brisca i Marc

Divendres 11 de març | 18.30 h

Trinquet de Vilamarxant   

- Francés i Bueno

- Jesus Saiz, Salva i Guillermo