Síguenos en redes sociales:

Tornen les Lligues Diputació d’Alacant de Llargues i Palma

Tornen les Lligues Diputació d’Alacant de Llargues i PalmaFEDPIVAL

LaLliga de Llargues - Trofeu Diputació d’Alacantes reprèn este cap de setmana després d’un mes de pausa. La 8ª jornada comptarà amb tres partides perquè el duel de Castell de Castells entre els locals i Sella no es disputarà en estar ocupat el carrer del poble. Així, les altres tres partides enfrontaran el dissabte a Benidorm i Parcent B (17:00h) i a Parcent A i Benimagrell (17:00h), i el diumenge a Murla i Tibi (17:00h).

El líder Parcent A té un duel assequible, a priori, perquè rep a casa a Benimagrell, que només ha pogut sumar quatre punts en tota la competició, pels 18 dels líders i actuals campions. Pel que fa a Murla, que està a dos punts del líder, rep a Tibi, que és el cuer. D’aquesta manera, hi ha molt en joc per als de dalt però també per als de baix, que necessiten sumar amb urgència. Igualment, Benidorm i Parcent B, que són quarts i cinquens, respectivament, tenen entre ells tres punts de diferència que podran quedar-se en res o augmentar considerablement, depenent del resultat de la partida.

La 8ª jornada comptarà amb tres partides perquè el duel de Castell de Castells entre els locals i Sella no es disputarà en estar ocupat el carrer del poble.

CLASSIFICACIÓ LLARGUES:

1º Parcent A 18 pts

2º Sella 17 pts

3º Murla JVRC Nel 16 pts

4º Benidorm 11 pts

5º Parcent B 8 pts (-1)

6º Benimagrell 4 pts (-1)

7º Top Recambios Castells 4 pts

8º Tibi 3 pts

Palma: tot obert

Després d’un mes parada, la Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant torna amb tot obert. L’actual líder, Vall de Laguar, visita Sella en una partida entre dos equips que tenen cinc punts de distància entre un i altre. Els de Laguar sumen 13 punts pels 8 de Sella. El nou líder vol continuar sent-ho, mentre que frenar-lo serà la feina dels locals. La partida serà a les 18:00h del diumenge.

També el diumenge, a les 10:45h, Benimagrell acull el duel contra Relleu Telecom. Els cuers estan més que necessitats, encara sense puntuar, mentre que Relleu no pot fallar si vol lligar en curt a Vall Laguar, que té un punt mes que ells.

Per altra part, a les 11:00h del diumenge, Tibi, que ocupa la posició cinc amb només tres punts, rep a Benidorm, que és tercer seguint el ritme de Relleu i Laguar, tot i que amb nou punts que necessita augmentar.

Un moment de la final de Palma de la temporada passada, a Calp.

CLASSIFICACIÓ PALMA:

1º Vall de Laguar 13 pts

2º Relleu Telecom 12 pts

3º Benidorm 9 pts

4º Sella 8 pts

5º Tibi 3 pts

6º Benimagrell 0 pts

Després d’un mes parada, la Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant torna amb tot obert.

Pulsa para ver más contenido para ti