Síguenos en redes sociales:

Quart de les Valls i Montserrat encarrilen les eliminatòries de semifinals a Primera de galotxa carrer

Aquest cap de setmana es juguen les partides de tornada de totes les categories

Quart de les Valls i Montserrat encarrilen les eliminatòries de semifinals a Primera de galotxa carrer

Les semifinals del 47 Campionat Autonòmic de galotxa carrer Trofeu El Corte Inglés es resoldran el pròxim cap de setmana amb els duels de tornada a les categories de Primera, Juvenils A, Segona, Tercera, Quarta, Curtes A, Curtes B i Femenina. Els equips implicats han de fer un últim esforç per a guanyar-se el dret a estar en les finals dels dies 16 i 17 de juliol al carrer de Faura.

PRIMERA

A la màxima categoria, Kiwa Quart de les Valls i Lanzadera Montserrat han donat el primer pas cap a la final. Els del Camp de Morvedre, vigents campions, s'imposaren amb autoritat al carrer de pilota de Massalfassar davant l'Electrofassar (25-70). La partida de tornada es jugarà dissabte a les 18:00 hores a Quart.

Prou més igualada va ser la partida jugada a Alfarp entre Ovocity Marquesat i Montserrat. El 55-70 final deixa les coses molt obertes per a l'enfrontament de tornada, que es jugarà també dissabte, en aquest cas a partir de les 18:30 hores.

JUVENILS A

A la categoria juvenil, a falta de conéixer el resultat de la partida d'anada també entre Ovocity Marquesat i Lanzadera Montserrat, el que sembla clar és que Massamagrell serà un dels finalistes, ja que es va imposar a la partida d'anada per 5-50 a Disid Alfara del Patriarca.

SEGONA

Eléctrica de Vinalesa A i Autos Meliana A eixiren victoriosos de les partides d'anada. Els primers s'imposaren per un ajustat 65-70 a casa del Falles Sergio Lis Xirivella A. Els melianers van ser més contundents en la seua visita al Profisco 2000 Borbotó B, que va caure per 25-70.

TERCERA

Lanzadera Montserrat B i Caixa Popular Godelleta tenen moltes opcions d'accedir a la final, encara que tindran que ratificar la seua superioritat a les partides de tornada. De moment, els montserraters guanyaren 35-70 a Tavernes Blanques B i els godelletans dominaren per 70-20 a casa contra Eléctrica de Vinalesa B.

Cartell de la tornada de semifinals

QUARTA

Carnisseria Amalia Quart D i Profisco 2000 Borbotó D han pres avantatge a les partides d'anada. Els quarters s'apuntaren el triomf davant Tavernes Blanques A (35-70); al carrer de Borbotó, els locals guanyaren per 70-45 contra Beniauto Faura E.

CURTES A

Ovocity Marquesat D va imposar-se a domicili davant Gestoría Polo Nàquera (40-70) i Caixa Popular Meliana C va retindre la victòria a casa contra Petrés A (70-55), a les partides de la categoria de Curtes A.

CURTES B

El duel entre Meliana E i Socarrades Campanar es va resoldre amb una escassa diferència per als visitants (60-70). També a Meliana, l'equip D va caure contra Ajuntament Beniparrell B per 50-70.

FEMENINA

Les dos partides d'anada de semifinals a la categoria femenina finalitzaren amb el mateix marcador de 70-60. A Borbotó, l'Estudi Martí guanyà contra Justo Ballester Meliana F. A Alfarp, l'Ovocity Marquesat s'imposà contra Massalfassar E.

Partida anada semifinals Marquesat 55 70 Montserrat

Pulsa para ver más contenido para ti