Síguenos en redes sociales:

GALOTXA

Albuixech i Montserrat es distancien al capdavant de Primera de l'Interpobles carrer de galotxa

Moixent i Manises comparteixen liderat a Primera de l'Interpobles trinquet de galotxa

Albuixech i Montserrat es distancien al capdavant de Primera de l'Interpobles carrer de galotxaFEDPIVAL

Es completà la quarta jornada de l'Interpobles de galotxa- Gran Premi Edicomamb victòries locals dels dos millors classificats. Albuixech i Montserrat asseguraren els punts a casa i prenen avantatge respecte dels seus perseguidors, encapçalats per Borbotó després del seu triomf davant Massalfassar.

Albuixech era, a priori, qui més difícil ho tenia davant la visita a l'Horta Nord d'Ovocity Marquesat. Els d'Alfarp, amb baixes importants i un equip molt jove, no van poder fer res al carrer albuixequer, on els locals demostraren un dia més trobar-se a gran nivell i s'adjudicaren els 3 punts després del 70-25 final.

Lanzadera Montserrat també va complir a casa contra Lairabas Invers Faura. Els montserraters tornaren a ser l'equip segur i implacable dels últims temps i s'imposaren per 70-15. Tant Albuixech com Montserrat són líders amb 10 punts.

Darrere d'ells, amb 7 punts, es troba Profisco 2000 Borbotó. Els valencians s'imposaren a Massalfassar davant l'Electrofassar (30-70) i pugen a la tercera posició en perjudici de Marquesat, què ara és quart amb 5. Els massalfassins en tenen 3 i tanca Faura amb 1.

Pròxima jornada

Aquest cap de setmana es tanca la primera volta del campionat amb partides a Faura, Borbotó i Alfarp. Al carrer faurer, els locals rebran a Albuixech el dissabte a les 17:00h; per la seua banda, Montserrat visitarà Borbotó el divendres a les 17:30h. A més, Marquesat exercirà com a amfitrió de Massalfassar, el dissabte a les 17:00h.

Interpobles carrer J5.

Resultats Jornada 4

CPV Albuixech 70 - Ovocity Marquesat 25

Lanzadera Montserrat 70 - Lairabas Invers Faura 15

Electrofassar Massalfassar 30 - Profisco 2000 Borbotó 70

Classificació

1º Albuixech 10 pts

2º Lanzadera Montserrat 10 pts

3º Profisco 2000 Borbotó 7 pts

4º Ovocity Marquesat 5 pts

5º Electrofassar Massalfassar 3 pts

6º Lairabas Invers Faura 1 pts

Interpobles trinquet de galotxa

Ple de victòries com a visitants d'Alfara de la Baronia, Alfara del Patriarca i Manises.

Adversa jornada per als equips que actuaven com a locals a la quarta delCampionat Interpobles de Galotxa en trinquet - Gran Premi Edicom. Ni Riba-roja ni la Pobla de Vallbona ni el líder, Moixent, aconseguiren fer-se amb el triomf, tot i que en el cas de vallbonencs i moixentins almenys retingueren un punt. A l'altra cara de la moneda es troben Manises, Alfara del Patriarca i Alfara de la Baronia, que guanyaren i avançaren en els seus objectius.

Les Alcusses Moixent va salvar el liderat tot i caure als Xocats contra Alfara de la Baronia. Els alfarencs es referen de l'ensopegada la passada setmana a casa davant Manises i s'imposaren als de la Costera en una partida d'allò més igualada (65-70). El triomf deixa la primera posició a tir de pedra per als del Camp de Morvedre, mentre que per a Moixent el punt li permet conservar eixa primera plaça, això sí, compartida.

Compartida amb Caixa Popular Manises, que tornà a guanyar a domicili, en aquest cas a l'Eliana davant Traverauto Riba-roja (45-70) i arriba als 9 punts de Moixent, un per davant d'Alfara de la Baronia. Riba-roja es queda amb 4, ja superat pels 5 de Disid Alfara del Patriarca. Els de l'Horta Nord també obtingueren un lluitat triomf, a la Pobla de Vallbona davant el Caixa Popular (60-70), què sumà el seu primer punt.

Abel de Moixent disputa l'Interpobles de trinquet.

Pròxima jornada

La cinquena jornada suposarà el final de la primera volta. Moixent va visitar el dimarts Alfara del Patriarca, amb victòria dels de la Costera 45-70, mentre que Manises rebrà a la Pobla de Vallbona dissabte a les 17:30 hores. El duel Alfara de la Baronia-Riba-roja, el mateix dissabte a les 17:00 hores, completa les partides programades.

Interpobles trinquet J5.

Resultats Jornada 4

Caixa Popular La Pobla de Vallbona 60 - Disid Alfara del Patriarca 70

Traverauto Riba-roja 45 - Caixa Popular Manises 70

Les Alcusses Moixent 65 - Alfara de la Baronia 70

Classificació

1ª Les Alcusses Moixent 12 pts (+1)

2º Caixa Popular Manises 9 pts

3º Alfara de la Baronia 8 pts

4º Disid Alfara 5 pts (+1)

5º Traverauto Riba-roja 4 pts

6º Caixa Popular La Pobla de Vallbona 1 pts

Pulsa para ver más contenido para ti