COPA CAIXA POPULAR

Copa Caixa Popular: arriben les semifinals

La competició a raspall entra en la recta final. La fase regular conclou al trinquet d’Oliva amb el duel entre la parella local i la del Genovés, que podria ser una final anticipada

La Copa Caixa Popular de raspall tancarà hui la fase regular a Oliva amb l’enfrontament entre la parella local de Salelles II (foto) i Seve i la del Genovés amb Badenes i Tonet IV.

La Copa Caixa Popular de raspall tancarà hui la fase regular a Oliva amb l’enfrontament entre la parella local de Salelles II (foto) i Seve i la del Genovés amb Badenes i Tonet IV. / FUNPIVAL

J. CANO

La Copa Caixa Popular de raspall encara ja la recta final. El torneig tancarà hui la fase regular a Oliva amb l’enfrontament entre la parella local de Salelles II i Seve i la del Genovés amb Badenes i Tonet IV.

Els dos equips tenen plaça en les semifinals, però han de determinar l’ordre de classificació. El més probable és que Badenes i Tonet IV siguen líders del Grup B perquè, per a acabar primers, Salelles II i Seve necessiten guanyar per 25-0.

Complicat, tenint en compte que els del Genovés estan ratllant a un gran nivell i que en esta segona ronda estan invictes, encara que els d’Oliva també estan signant unes magnífiques actuacions en este tram decisiu del campionat.

Badenes restant en una partida de la Copa.

Badenes restant en una partida de la Copa. / FUNPIVAL

El que és segur és que una parella estarà en la primera semifinal del pròxim divendres a Piles on s’enfrontarà a la formació de la Llosa de Ranes de Ian i Brisca i que l’altra jugarà la segona el dissabte a Bellreguard contra el conjunt de Xeraco de Marrahí i Canari. Per tant, la partida d’esta vesprada podria ser una final anticipada.

Copa 2

La sessió a Oliva començarà amb la partida de la Copa 2 que enfrontarà Favarero i José contra Boronat i Marc que també tanca la fase regular en esta competició. Les dos parelles estan classificades i el desenllaç determinarà quina acaba primera i segona.

El campionat va visitar ahir el trinquet de Xeraco on David i Ibiza van certificar la passada a semifinals gràcies al punt aconseguit davant Momblanch i Momparler, que han quedat eliminats, però que es van acomiadar amb una gran actuació i van guanyar 25-20.

En escala i corda, Alejandro i Guillermo van guanyar ahir Diego d’Onda i Muedra II per 60-55 a la Pobla de Vallbona, tanteig que apropa els vencedors a les semifinals. Els derrotats mantenen opcions, però ara menys.