COPA CAIXA POPULAR

Copa Caixa Popular: l’experiència és un grau pel qual Ian i Brisca són finalistes

Piles també va ser jutge del primer equip que lluitarà pel títol de la IV Copa 2 Caixa Popular

Ian i Brisca, al colp, van véncer a Salelles II i Seve per 25-10.

Ian i Brisca, al colp, van véncer a Salelles II i Seve per 25-10. / FUNPIVAL

MATIES OLIVER

El primer equip finalista de la VIII Copa Caixa Popular de raspall és el de La Llosa de Ranes, amb Ian i Brisca. I ho és perquè la seua experiència va ser clau per a emportar-se la semifinal (25-10) contra Oliva, amb Salelles II i Seve, a Piles.

La fórmula era clara i la mateixa que han desenvolupat al llarg del campionat. Paciència i, en el moment que es podia, rematar el quinze de manera efectiva. Així van arribar els dos primers tantejos en favor dels rojos. Brisca es treballava el quinze, sabedor que darrere tenia una gran guàrdia amb Ian, el qual quan entrava en joc era determinant. Així mateix, la defensa dels de la Costera era molt més contundent que la blava i, a la llarga, definitòria perquè Salelles II i Seve no pogueren tancar quinzes amb comoditat. Després de repartir-se l’anotació des del dau, els rojos van tancar el duel des del rest.

Salelles II.

Salelles II. / FUNPIVAL

Copa 2

Piles també va ser jutge del primer equip que lluitarà pel títol de la IV Copa 2 Caixa Popular. Boronat i Marc es van classificar en véncer 25-20 a Rafa i Sergi.