Síguenos en redes sociales:

TROFEU MESTRES

Trofeu Mestres: el número u acompanyat per dos grans deixebles

Montaner, Tonet IV i Bossio es proclamen campions en superar 30-20 Salelles II, Raúl i Murcianet en una partida elèctrica

Trofeu Mestres: el número u acompanyat per dos grans deixeblesFUNPIVAL

El Trofeu Mestres de raspall va concloure a la Llosa de Ranes després de reunir en dos intenses jornades als pilotaris que han tingut una trajectòria més destacada durant l’any en les competicions professionals més rellevants. I per damunt de tots han quedat Montaner, Tonet IV i Bossio, que van superar en la final Salelles II, Raúl i Murcianet pel tanteig de 30-20.

Salelles II, Raúl i Murcianet van perdre el primer joc, però van disposar de val-net per a sumar. A continuació, al dau, van igualar a 5 amb autoritat amb dos tretes del rest d’Oliva i dos quinzes més treballats, però també tenint la iniciativa.

Els marxadors havien atorgat el favoritisme als rojos, però semblava que la final havia començat sent més blava. I encara ho va ser més amb els dos jocs consecutius que van deixar l’electrònic en 5-15. El primer, al rest, va ser una simfonia de bon fer de Salelles II, Raúl i Murcianet. Dels tres per igual parant el traure de Montaner i les rematades de Tonet IV i en menor mesura de Bossio, per a després passar a l’atac amb decisió i contundència. A continuació van sumar al dau, patint i en el segon val, però ja tenien la final encarrilada.

Remuntada

Els dos trios van continuar bregant i alternant-se en la consecució del joc del dau fins al 15-20, quan va aparéixer Tonet IV per a fer unes restades impressionants amb l’esquerra i unes rematades millors. Montaner també va fer una raspada des del 9 i mig, que va propiciar la igualada a 20.

El número u estava disparat i perfectament acompanyat. Tant, que Bossio li va llevar protagonisme amb la consecució d’uns quants quinzes mentre que Montaner estava per a aportar tranquil·litat i sumar amb el traure o raspant. Els rojos s’estaven apoderant dels blaus, que continuaven carregant, però sense tanta claredat d’idees. Així les coses, els dos jocs següents van ser, merescuts, per al trio de Tonet. 

Pulsa para ver más contenido para ti