Síguenos en redes sociales:

LLIGA CAIXABANK

Tonet IV cau lesionat

El número u del raspall va haver d’abandonar ahir al trinquet de Piles quan el seu equip igualava a 10 contra Vercher, Lorja i Néstor

Tonet IV cau lesionatFUNPIVAL

Mala sort per a l’equip del Genovés i sobretot per al seu líder, Tonet IV, que es va veure obligat a deixar-se la partida de la Lliga CaixaBank programada a Piles per una punxada en l’abductor de la cama dreta. El trio de la Costera, que completen Ian i Bossio, manté de moment la tercera posició en la classificació i continua a 1 punt d’aconseguir la passada matemàtica per a les semifinals, on inclús podria accedir sense puntuar si altres resultats foren positius per als seus interessos.

Classificació XL Lliga CaixaBank de Raspall.

La partida

La partida estava encarrilada, almenys per a sumar eixe punt de la tranquil·litat. En la contra estava la formació de Xàbia de Vercher, Lorja i Néstor, ja classificada per a la fase final, i els dos equips anaven alternant en la consecució del joc del dau. Els de Xàbia sumaven més fàcil gràcies a les tretes de Vercher i els del Genovés igualaven a continuació.

En el joc que va suposar les taules a 10, Tonet IV es va notar molèsties a la cama i fins i tot va parar un moment. En passar al rest i després de tres quinzes per als rivals, va decidir parar perquè no podia més. Ara cal esperar a conéixer el resultat de les proves mèdiques.

Pulsa para ver más contenido para ti