Síguenos en redes sociales:

LLIGA CAIXABANK

Els equips d’Ian i Marc són els segons en les Lligues CaixaBank

La fase regular de les lligues conclou amb uns resultats que deixen al Genovés i Montserrat per darrere dels líders de cada modalitat

Els equips d’Ian i Marc són els segons en les Lligues CaixaBankFUNPIVAL

L’última jornada de la fase regular de les lligues CaixaBank va concloure amb dos resultats que van acabar de definir la classificació a ambdues modalitats. Per un costat, Montserrat, amb Marc, Pere i Monrabal II, va véncer a Almussafes, amb De la Vega,Santi i Bueno, per 60-55 a La Pobla de Vallbona en un duel corresponent a la XXXII Lliga CaixaBank d’escala i corda.

Per l’altre costat, Castelló, amb Marrahí, Raúl i Marc, va guanyar a casa per 30-25 al Genovés, amb Ian, Canari i Bossio, en la partida que va donar per finalitzada la fase regular de la XL Lliga CaixaBank de raspall. Uns marcadors que deixen als equips de Marc i Ian com a segons classificats en el seu respectiu tauler.

El Genovés va caure amb Castelló, però va sumar un punt clau per a pujar.

El triomf de Montserrat va caure en favor d’ells, com podia haver sigut almussafenc. L’espenta final dels de la Ribera Alta va permetre capgirar el marcador quan era de 50-55.

Pel que respecta a Castelló, la victòria va ser un duel de rests des de la zona més llunyana del dau.

Així, les semifinals en escala i corda seran Vila-real, amb José Salvador, Nacho i Guillermo, contra Pedreguer-masymas, amb Giner. Javi i Conillet; i Montserrat davant La Pobla de Vallbona, amb Puchol II, Álvaro Gimeno i Hilari.

Raspall

En raspall, les eliminatòries queden amb Xàbia de Vercher, Lorja i Néstor, enfront d’Oliva, amb Salelles II,Brisca i Sergi; i El Genovés contra La Llosa de Ranes, amb Iván, Murcianet i Ricardet.

El sorteig dels trinquets i dades de cada partida tindrà lloc el pròxim dimecres.

Classificacions

Pulsa para ver más contenido para ti