GALOTXA 48 campionat Autonòmic - Trofeu El Corte Inglés 2023

Albuixech corona als campions escolars del Corte Inglés de galotxa

Montserrat, Massalfassar, Bonrepòs i Mirambell, Massamagrell, Alfara del Patriarca i Torrent es proclamen guanyadors en les diferents categories

El trofeu de Cadets A va ser per a Massamagrell.

El trofeu de Cadets A va ser per a Massamagrell. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El passat diumenge, al carrer artificial d'Albuixech, es van celebrar les finals escolars de la modalitat de galotxa del 48 campionat Autonòmic - Trofeu El Corte Inglés 2023. 16 equips d'11 escoles es van donar cita al municipi de l'Horta Nord on es van disputar els títols de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet en una jornada que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Albuixech i el Club de Pilota d'Albuixech.

Escoles participants

Van participar les escoles de Montserrat, Albuixech, Massalfassar, Bonrepòs i Mirambell, Foios, Massamagrell, El Puig, Alfara del Patriarca, Alfara de la Baronia, Faura i Torrent. L'escola de Massamagrell va ser la que comptà amb més participació i la que més categories va guanyar.

Quadres d'Honor

Al Benjamí B Montserrat va ser l'escola guanyadora, per davant d'Albuixech, que es va proclamar subcampiona després d'un resultat de 50-25.

Montserrat va guanyar la primera final del dia, Benjamins B.

Montserrat va guanyar la primera final del dia, Benjamins B. / FEDPIVAL

Els Benjamins A van viure una partida molt ajustada en la que Massalfassar es va acabar coronant campiona davant Albuixech. El resultat final va ser de 50-45.

Massalfassar va guanyar a Albuixech per la minima en Benjamins A.

Massalfassar va guanyar a Albuixech per la minima en Benjamins A. / FEDPIVAL

Pel que fa a l'Aleví B, Bonrepòs i Mirambell aconseguí la victòria després d'una partida molt justa en la que Foios ho va ficar complicat (50-45) però finalment els bonreposins conquistaren el gran premi.

Bonrepos i Mirambell es feu amb el titol dels Alevins B.

Bonrepos i Mirambell es feu amb el titol dels Alevins B. / FEDPIVAL

A l'Aleví A, Massamagrell va obtenir una àmplia victòria per 50-5 davant del Puig, que va quedar subcampió.

En Alevins A el trofeu va ser per a Massamagrell.

En Alevins A el trofeu va ser per a Massamagrell. / FEDPIVAL

Quant a la categoria Infantil B, Alfara del Patriarca jugava el seu derbi i van ser els de l'equip A els que es van imposar a l'equip B per un resultat de 25-50.

Alfara del Patriarca va copar la final dels Infantils B.

Alfara del Patriarca va copar la final dels Infantils B. / FEDPIVAL

En els Infantils A, l'equip de Massamagrell va tornar a destacar guanyant a Albuixech per un resultat ampli de 50-10. Els xiquets de Massamagrell van estar molt encertats al llarg de tota la partida.

Massamagrell també va guanyar en Infantils A.

Massamagrell també va guanyar en Infantils A. / FEDPIVAL

Per últim, els Cadets tancaren les finals. En primer lloc, als Cadets B destacà Torrent B per damunt de Faura amb un resultat de 15-50 amb els que els torrentins demostraren la seua força a la final.

Els Cadets B de Torrent li guanyaren a Faura.

Els Cadets B de Torrent li guanyaren a Faura. / FEDPIVAL

Als Cadets A, Massamagrell va donar l'últim colp guanyant amb una gran diferència als del Puig per un 50-5 i proclamant-se campions.

Autoritats

 El lliurament de medalles i trofeus va estar de la mà de Marta Ruiz, alcaldessa d'Albuixech; Marc Oriola, primer tinent d'alcalde del Puig; Julio del Toro, regidor d'Albuixech; José Manuel Alberich, regidor d'Esports de Bonrepós i Mirambell; Sergio Mateo i Joan Amer, regidors de Faura; Juanmi Marín, regidor d'Esports del Puig i Juanba Camarelles, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l'Àrea de galotxa.