Síguenos en redes sociales:

GALOTXA

Presentat el 37 campionat Interpobles de galotxa - Gran Premi Edicom

La vesprada del dijous la seu de l’empresa va acollir una multitudinària presentació del campionat Interpobles de galotxa

Presentat el 37 campionat Interpobles de galotxa - Gran Premi EdicomFEDPIVAL

L’acte de presentació delcampionat Interpobles de galotxa va comptar amb l’assistència de diferents integrants dels clubs que van a participar. Un total de 111 equips de 36 clubs de pilota de les províncies de València i Castelló disputaran aquest campionat amb la finalitat de gaudir i poder aplegar a les grans finals que se celebraran al mes de desembre.

Participants i categories

Són més de 500 participants els inscrits en les 12 categories del torneig, 7 corresponents a la modalitat en carrer (Primera, Segona, Tercera, Quarta A, Quarta B, Femenina i Juvenil) i 5 en trinquet (Primera, Segona, Tercera, Quarta A i Quarta B). Els clubs de Borbotó, Faura, Marquesat, Meliana, Riba-roja i Torrent seran els més representats, amb 6 equips cadascun. La competició comença el segon cap de setmana de setembre.

Declaracions

Segons Vicent Vilata, CEO d’Edicom: “Per a nosaltres aquest és un esport amb el qual ens sentim molt pròxims i còmodes per la relació que tenim de fa molts anys amb la gent de la Federació de Pilota Valenciana. Nosaltres patrocinem per donar suport a l’esport valencià, no ho fem per negoci o màrqueting. Ens interessa molt per a donar-nos a conéixer dins de casa, perquè nosaltres som una empresa molt coneguda en l'estranger i en els àmbits tecnològics on ens menegem, però dins de casa som una empresa prou desconeguda i la pilota ens ha donat a conéixer a molta gent”.

El president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, enfronta amb il·lusió el 37 campionat Interpobles: “Aquesta és la meua primera presentació de l’Edicom i pense que és un campionat molt important perquè els jugadors són els que s’han criat i s’han format en els mateixos clubs o fa molts anys que jugant en el mateix club, i se senten identificats i lluiten pels seus colors. Espere que aquest campionat siga molt disputat, que la gent disfrute molt i que aquestes xicotetes transformacions en el sistema de competició, és a dir, augmentar els equips de Primera a 12, siga fructífer i ens porte a aconseguir els objectius que buscàvem, que era una millor participació per a tots”.

Per últim, per a Juanba Camarelles també es tracta d’una data i d’un campionat especial: “Comença de nou la il·lusió de la galotxa, llancem de nou la moneda al cel, un nou campionat i ja en van 37. Esperem que les partides siguen disputades i que quan apleguem al mes de desembre a les finals, gaudim, descobrim nous jugadors i noves revelacions en forma d’equips, també que puguem gaudir d’un gran campionat. En la categoria de primera hi ha 12 equips i crec que això li dóna moltíssima visibilitat i repercussió al campionat”.

Juanba Camarelles, Vicent Vilata i Vicent Molines es van encarregar dels parlaments.

Pulsa para ver más contenido para ti