GALOTXA

Presentat el 37 campionat Interpobles de galotxa - Gran Premi Edicom

La vesprada del dijous la seu de l’empresa va acollir una multitudinària presentació del campionat Interpobles de galotxa

Gran foto de família amb una representació dels participants en el pròxim Interpobles de galotxa.

Gran foto de família amb una representació dels participants en el pròxim Interpobles de galotxa. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

L’acte de presentació del campionat Interpobles de galotxa va comptar amb l’assistència de diferents integrants dels clubs que van a participar. Un total de 111 equips de 36 clubs de pilota de les províncies de València i Castelló disputaran aquest campionat amb la finalitat de gaudir i poder aplegar a les grans finals que se celebraran al mes de desembre.

Participants i categories

Són més de 500 participants els inscrits en les 12 categories del torneig, 7 corresponents a la modalitat en carrer (Primera, Segona, Tercera, Quarta A, Quarta B, Femenina i Juvenil) i 5 en trinquet (Primera, Segona, Tercera, Quarta A i Quarta B). Els clubs de Borbotó, Faura, Marquesat, Meliana, Riba-roja i Torrent seran els més representats, amb 6 equips cadascun. La competició comença el segon cap de setmana de setembre.

Declaracions

Segons Vicent Vilata, CEO d’Edicom: “Per a nosaltres aquest és un esport amb el qual ens sentim molt pròxims i còmodes per la relació que tenim de fa molts anys amb la gent de la Federació de Pilota Valenciana. Nosaltres patrocinem per donar suport a l’esport valencià, no ho fem per negoci o màrqueting. Ens interessa molt per a donar-nos a conéixer dins de casa, perquè nosaltres som una empresa molt coneguda en l'estranger i en els àmbits tecnològics on ens menegem, però dins de casa som una empresa prou desconeguda i la pilota ens ha donat a conéixer a molta gent”.

El president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, enfronta amb il·lusió el 37 campionat Interpobles: “Aquesta és la meua primera presentació de l’Edicom i pense que és un campionat molt important perquè els jugadors són els que s’han criat i s’han format en els mateixos clubs o fa molts anys que jugant en el mateix club, i se senten identificats i lluiten pels seus colors. Espere que aquest campionat siga molt disputat, que la gent disfrute molt i que aquestes xicotetes transformacions en el sistema de competició, és a dir, augmentar els equips de Primera a 12, siga fructífer i ens porte a aconseguir els objectius que buscàvem, que era una millor participació per a tots”.

Per últim, per a Juanba Camarelles també es tracta d’una data i d’un campionat especial: “Comença de nou la il·lusió de la galotxa, llancem de nou la moneda al cel, un nou campionat i ja en van 37. Esperem que les partides siguen disputades i que quan apleguem al mes de desembre a les finals, gaudim, descobrim nous jugadors i noves revelacions en forma d’equips, també que puguem gaudir d’un gran campionat. En la categoria de primera hi ha 12 equips i crec que això li dóna moltíssima visibilitat i repercussió al campionat”.

Juanba Camarelles, Vicent Vilata i Vicent Molines es van encarregar dels parlaments.

Juanba Camarelles, Vicent Vilata i Vicent Molines es van encarregar dels parlaments. / FEDPIVAL