RASPALL

Salelles II i Brisca, imparables en el Trofeu Mixt Masymas

Els olivers guanyen la semifinal en el trinquet de la seua localitat amb un 25 per 5 sobre Iván i Canari, i jugaran la final contra Badenes i Seve al trinquet de Pedreguer

Salelles II (foto) i Brisca van véncer a Iván i Canari per 25-5, i ara jugaran la final del pròxim dissabte a Pedreguer contra Badenes i Seve.

Salelles II (foto) i Brisca van véncer a Iván i Canari per 25-5, i ara jugaran la final del pròxim dissabte a Pedreguer contra Badenes i Seve. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

Com a casa a cap lloc. Això deuen pensar últimament Salelles II i Brisca. Quan estos dos pilotaris d’Oliva, s’ajunten i juguen al trinquet de la seua localitat, són imparables. Així es va veure amb el títol del Trofeu Gregori Maians i ahir es va repetir en la segona semifinal del VII Trofeu Mixt Masymas. Salelles II i Brisca van véncer a Iván i Canari per 25-5, i ara jugaran la final del pròxim dissabte a Pedreguer contra Badenes i Seve.

La partida

La partida va començar amb 5 per cap de Salelles II i Brisca des del dau. Estos van sumar en el segon val. Els olivers van pegar i carregar més aprofitant la primera pilotada del traure, però Iván i Canari van tornar molta pilota i van estar molt atents per a rematar, només els rojos s’encantaven una miqueta

La igualada a 5 també va vindre des del dau per part d’Iván i Canari, els quals també van tancar el joc en el segon val, encara que els rojos van tindre un val entremig dels dos. Va ser un joc llarg i renyit. Iván no treia tant com abans Salelles. De fet, Brisca va pillar-li totes les tretes menys una. Això va permetre als rojos restar llarg i allunyar a Canari. Així i tot, els blaus van continuar pegant amb Canari treballant-se els quinzes. Brisca va desaprofitar algunes rematades clares que podrien haver donat el joc als rojos. Este joc va ser de molt de desgast.

Brisca.

Brisca. / FUNPIVAL

El protagonisme de l’anotació va continuar en el dau (10-5), encara que en un joc llarg on els quatre pilotaris van pegar de valent. Tant és així que els blaus van tindre cinc val, mentre que els rojos van sumar a la primera. Tot gràcies a un Canari espectacular parant i encarant-se a la llotgeta i amb Iván molt més connectat que abans. Per part blava, Salelles era qui va tirar més del carro en els rojos perquè a Brisca se li estaven resistint els quinzes un poc, s ense desmeréixer el seu joc brau.

Canari espectacular parant i encarant-se a la llotgeta.

Canari espectacular parant i encarant-se a la llotgeta. / FUNPIVAL

Salelles II i Brisca van estar els primers a sumar des del rest (15-5). Iván no va manar amb la treta i ací els blaus van perdre la iniciativa. Salelles va estar molt contundent darrere i Brisca, encertat en les rematades i parant pilotes i tretes. Així, els rojos van sumar amb certa solvència.

Iván.

Iván. / FUNPIVAL

Els rojos no van deixar escapar l’avantatge i el van ampliar des del dau (20-5) en el segon val dels quants van disposar, per un per als blaus. En este joc van aparéixer imprecisions als dos costats perquè ambdós equips estaven tots molt fatigats. Així i tot, cada equip li va tirar amb l’ànima en cada pilotada. Molts intercanvis, amb els quatre jugadors destacant, però amb Salelles II marcant un poc la diferència dins de la igualtat. Després de tot el desgast acumulat i la costera amunt que tenien per davant els blaus, els rojos van acabar fàcil des del rest.

Calendari i resultats.

Calendari i resultats. / SD