COMPETICIÓ

Una primera fase de la Copa Caixa Popular amb vint localitats

La competició arranca el pròxim dimecres a Castelló de Rugat, amb la modalitat de raspall, mentre que en escala i corda iniciarà el dia 15 de setembre

L’equip de Seve és  un dels que obrirà la competició. Serà el pròxim dimecres a Castelló de Rugat, amb Montaner, contra Marrahí i Raúl.

L’equip de Seve és un dels que obrirà la competició. Serà el pròxim dimecres a Castelló de Rugat, amb Montaner, contra Marrahí i Raúl. / FUNPIVAL

Maties Oliver

Maties Oliver

El calendari de la pilota professional dels pròxims anys està supeditat a la Copa Caixa Popular. Després de descobrir els equips que lluitaran pel títol en les dues modalitats, raspall i escala i corda, i de donar a conéixer el nou format, la Fundació per la Pilota va publicar ahir les dades de les partides corresponents a la primera fase a cada disciplina. El punt de partida serà el pròxim dimecres a Castelló de Rugat, amb la primera jornada de la Copa en la raspada. En el cas dels escaleters, tot començarà el dia 15 de setembre a dos emplaçaments habituals cada divendres, Vila-real i Vilamarxant.

Equips.

Equips. / SD

La Copa Caixa Popular celebra l’edició número IX en raspall i la XVI en escala i corda. Una competició que recorrerà les tres províncies de la Comunitat Valenciana, en un fet que demostra la vertebració del territori que es genera amb l’activitat professional de la vaqueta. Un total de vint localitats acolliran partides coperes.

De la Vega.

De la Vega. / FUNPIVAL

En escala i corda, les poblacions són les següents: Vilamarxant, Vila-real, Murla, Pedreguer, Benidorm, La Pobla de Vallbona, Ondara, València, Benissa, Llíria i Dénia.

Copa Caixa Popular d'escala i corda

Copa Caixa Popular d'escala i corda / SD

En la modalitat de raspall, les partides es disputaran en els següents trinquets: Castelló de Rugat, Piles, Bellreguard, Ontinyent, Xeraco, Oliva, El Genovés, La Llosa de Ranes i Castelló.

Copa Caixa Popular de raspall

Copa Caixa Popular de raspall / SD

Calendari

La primera fase de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda acabarà a Vila-real i Dénia, el dia 6 d’octubre, mentre que Castelló de Rugat recull el final de la primera fase en la IX Copa Caixa Popular de raspall, el dia 27 de setembre.

Jesús.

Jesús. / FUNPIVAL

Cal recordar que una vegada concloga la primera fase, l’últim equip de cada grup quedarà eliminat, i els altres tres es classificaran per a la segona fase, encara amb el calendari per descobrir. En este cas, el primer classificat obtindrà el bitllet a la final, mentre que el segon i tercer de cada grup lluitaran per les altres dues places.

Badenes.

Badenes. / FUNPIVAL

Felicitació

La Fundació per la Pilota va felicitar ahir Luis Cervera pel nomenament com a nou director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana. A més, l’entitat gestora de l’elit pilotaria, va sol·licitar una reunió amb Cervera per a donar a conéixer la situació que viu la vaqueta professional pel conflicte amb la Federació, així com exposar l’escrit presentat a l’anterior Conselleria de Cultura Educació i Esports el passat 4 de juliol, pel que fa a les possibles il·legalitats comeses per les accions dutes a terme per l’entitat federativa.