La Federació de Pilota Valenciana ha arribat a un acord amb l’empresa Nou Trinquet Pelayo SL, propietària del Trinquet Pelayo València, per a ocupar-se de la gestió esportiva del recinte durant els pròxims 2 anys.

Aquesta col·laboració es farà efectiva oficialment el proper dijous 21 de setembre durant un dels actes centrals de la 32a edició del Dia de la Pilota.

José Luis López, gerent de Nou Trinquet Pelayo València, i Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, signaran el conveni de col·laboració per a desenvolupar activitats de tipus cultural i esportiu en el recinte tancat més antic d'Europa per a la pràctica de la pilota. 

Potenciar la base de la pilota

La principal prioritat de les dos parts per al trinquet Pelayo és potenciar les activitats amb la base del nostre esport autòcton i aconseguir una recuperació d'espectadors i espectadores en les partides professionals, donant cabuda tant als professionals masculins com a les jugadores professionals, objectius que redundaran en benefici de la pilota.