RASPALL

Moltó apunta a la segona fase de la Copa Caixa Popular i Iván s’allunya

Bona partida a Castelló de Rugat amb un duel entre restos molt bo i igualat, mentre que Murcianet va tindre més quinze que Ricardet davant 

Moltó (foto) i Murcianet van acabar dominant al rest trencant la dinàmica dauera de la partida.

Moltó (foto) i Murcianet van acabar dominant al rest trencant la dinàmica dauera de la partida. / FUNPIVAL

FEDPIVAL

La Copa Caixa Popular de raspall continua avançant en la seua primera fase i oferint espectacle. La competició es va traslladar fins al trinquet de Castelló de Rugat, on l’equip de Barxeta de Moltó i Murcianet es va imposar per 25-15 al d’Ontinyent amb Iván i Ricardet.

Començant per les conseqüències, este desenllaç apropa molt a la parella vencedora a la segona fase mentre que la derrotada s’allunya un poc més encara que es manté viva gràcies al punt aconseguir ahir en arribar al joc 15.

La partida

La partida va ser bona, amb Moltó i Iván tenint més protagonisme en el joc en cada equip. Ambdós van apretar bona cosa al dau amb les tretes, per a fer quinzes directes o propiciar rematades mitjanament clares per als seus punters. I quan va tocar restar, van allargar amb criteri la pilota, per a evitar la línia capdavantera contrària o directament per a encarar-se a la llotgeta i la galeria.

El punt aconseguit en arribar al joc 15 permet que Iván (foto) i Ricardet mantinguen opcions de passar a la segona fase, però s’han quedat sense marge d’error i a més depenen dels resultats dels altres equips del Grup A.

El punt aconseguit en arribar al joc 15 permet que Iván (foto) i Ricardet mantinguen opcions de passar a la segona fase, però s’han quedat sense marge d’error i a més depenen dels resultats dels altres equips del Grup A. / FUNPIVAL

Davant, l’actuació de Murcianet i Ricardet també va ser prou completa, ja que es van prodigar prou per a fer quinzes i evitar-los. En la faceta anotadora, Murcianet va tindre el punt de mira més afinat.

Ricardet.

Ricardet. / FUNPIVAL

Els dos primers jocs van caure al rest. Després, la partida va entrar en una dinàmica dauera, però amb equilibri i parcials treballats. I quan semblava que s’arribaria a la mort sobtada de la igualada a 20, Moltó i Murcianet van acabar fàcil al rest.

Murcianet.

Murcianet. / FUNPIVAL

Resultats i calendari

Copa Caixa Popular de raspall.

Copa Caixa Popular de raspall. / FUNPIVAL

Classificació

Classificació copa Caixa Popular de raspall.

Classificació copa Caixa Popular de raspall. / FUNPIVAL

Reunió satisfactòria

La Fundació per la Pilota ha anunciat que el seu president, Juan Ureña, acompanyat per Joan Alepuz, expresident, es van reunir el dimarts amb el director general de l’Esport de la Generalitat, Luis Cervera, «per a tractar la problemàtica amb la Federació. La reunió va ser molt satisfactòria i productiva, acordant reunir-se en les pròximes setmanes per a buscar solucions, pel bé de la pilota», diuen des de l’entitat.