COMPETICIÓ

El raspall ja espera la disputa de la segona fase de la Copa Caixa Popular

La competició es queda sense dos equips, que han estat eliminats, i els sis restants tornen a configurar dos grups, en este cas de tres, per a decidir als semifinalistes

Moltó està sent un dels actors més destacats de la Copa en la modalitat de raspall i ahir va tornar a quedar demostrat el seu gran moment de forma en la victòria davant Ian i Brisca, que va trencar el pronòstic de la càtedra.

Moltó està sent un dels actors més destacats de la Copa en la modalitat de raspall i ahir va tornar a quedar demostrat el seu gran moment de forma en la victòria davant Ian i Brisca, que va trencar el pronòstic de la càtedra. / FPV

J. CANO

La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall va tancar la primera fase al trinquet de Castelló de Rugat on l’equip de Barxeta de Moltó i Murcianet es va imposar a la parella local amb Ian i Brisca pel resultat de 25-15.

Els dos equips arribaven a l’envit classificats per a la segona fase, però la intensitat va ser màxima i l’espectacle molt alt, per a bé del públic que va omplir el trinquet per a veure a quatre dels pilotaris que millor estan rendint fins al moment.

El primer acte de la Copa Caixa Popular de raspall conclou amb victòria de Moltó i Murcianet davant Ian i Brisca (foto) per 25-15.

El primer acte de la Copa Caixa Popular de raspall conclou amb victòria de Moltó i Murcianet davant Ian i Brisca (foto) per 25-15. / FUNPIVAL

Fins a la igualada a 15, els jocs van caure pràcticament per igual des del rest i al dau. En este tram, els intercanvis van ser nombrosos i els quinzes claus es van decidir per detalls. Després, Moltó i Murcianet sí que es van mostrar superiors en la consecució dels dos últims jocs, la qual cosa no entela l’actuació dels derrotats, sinò que atorga més mèrit al triomf dels de Barxeta.

El que sí que estava en joc en esta partida era l’ordre de classificació per a la segona fase. Amb este desenllaç, els tres equips que continuen endavant en el Grup A han acabat igualats a 5 punts i les posicions s’han establert pel coeficient de jocs a favor i en contra.

Classificació Copa Caixa Popular de raspall.

Classificació Copa Caixa Popular de raspall. / FUNPIVAL

Segona fase en la competició de raspall

En la segona fase, els dos nous grups es confeccionen amb el primer i tercer d’un grup de la primera fase més el segon de l’altre grup. Açò, traduït a noms, significa que en el Grup A jugaran Badenes i Tonet IV, Moltó i Murcianet així com Montaner i Seve. Per la seua part, en el Grup B competiran Marrahí i Raúl, Vicent i Lorja i Ian i Brisca.

En el Grup A de la segona fase de la Copa Caixa Popular de raspall jugaran Badenes i Tonet IV (foto), Moltó i Murcianet així com Montaner i Seve.

En el Grup A de la segona fase de la Copa Caixa Popular de raspall jugaran Badenes i Tonet IV (foto), Moltó i Murcianet així com Montaner i Seve. / FUNPIVAL

Pel que respecta als equips eliminats, en el Grup A queden fora els representants d’Ontinyent, Iván i Ricardet, mentre que en el B no continua la formació d’Oliva de Salelles II i Canari.

La segona fase arrancarà el dissabte al trinquet de la Llosa de Ranes i constarà d’un total de dotze partides, sis per cada grup, on els tres equips s’enfrontaran a anada i tornada.

La puntuació comença novament de zero i, una vegada acabada la fase, els dos millors equips de cada grup accediran a les semifinals, que enfrontaran en partida única al líder d’un grup contra el segon de l’altre. Després, clar, els supervivents jugaran pel títol en la gran final.

Escala i corda

En la Copa d’escala i corda, la primera fase acaba de completar la primera meitat i encara no hi ha equips amb risc de ser eliminats i tampoc amb el bitllet assegurat per a la següent ronda.

Esta situació podria canviar el pròxim cap de setmana, que és quan es reprendrà l’activitat. Les pròximes partides es jugaran el dissabte: una a Almassora, amb homenatge a Antoniet d’Almassora en els prolegòmens, on l’equip de Montserrat de Marc i Conillet s’enfrontarà al de Murla de Giner i Héctor. I l’altra a Pelayo, amb la parella d’Almussafes amb De la Vega i Jesús contra la de Dénia de José Salvador i Tomàs II.