Síguenos en redes sociales:

RASPALL FEMENÍ PROFESSIONAL

Les parelles dominen als trios a la segona jornada de la Copa Diputació de Castelló de raspall femení

Aida-Mar, a Burriana, i Victoria-Myriam, a Almassora, sumaren el triomf i ocupen les dos primeres posicions. La primera fase es tancarà el dimecres 1 de novembre als trinquets de Xilxes i Borriol

Les parelles dominen als trios a la segona jornada de la Copa Diputació de Castelló de raspall femeníFEDPIVAL

La II Copa Diputació de Castelló de raspall femení professional ha celebrat aquesta setmana la segona jornada de competició als trinquets de Burriana i Almassora. L'equip format per Aida i Mar lidera la classificació amb 6 punts, després de sumar dos triomfs. Victoria i Myriam, amb 3; Ana, Anabel i Marina, amb 2; i Irene, Amparo i Júlia, amb 1, completen la llista.

Dimecres, al trinquet 'Batiste Viñes' borrianenc, Aida de Moixent i Mar de Bicorp consolidaren el seu liderat amb un clar triomf davant Ana de Beniparrell, Anabel de Tavernes Blanques i Marina d'Algímia d'Alfara (25-5).

Al duel que enfrontava a les dos formacions que s'emportaren la victòria a la primera jornada la parella va demostrar més solidesa i encert que el trio i s'adjudicà 3 punts més que li donen ja la classificació per a la final.

Competició

Dijous, a Almassora, la parella formada per Victoria de València i Myriam de l'Alqueria d'Asnar es va refer de la derrota patida a l'estrena i s'imposà per 25-15 a Irene de Massamagrell, Amparo de Moncada i Júlia de Tavernes de la Valldigna. No obstant, la partida va arrancar amb domini blau, ja que el trio s'apuntà els dos primers jocs després de trencar la treta roja i apuntar-se el següent des del dau.

Victòria, en acció al trinquet d'Almassora.

El duo va reaccionar i retallà distàncies, però novament el trio va respondre i es ficà 5-15. Va ser en eixe moment quan la partida es capgirà: les roges s'apuntaren els quatre jocs següents i s'asseguraren el triomf, que els donà els 3 primers punts de la competició.

Després de la segona jornada, Aida i Mar ja tenen garantida la seua presència a la final del dia 12 de novembre al trinquet d'Onda, mentre que l'altre equip finalista es decidirà en la tercera i última cita de la fase regular.

Aida de Moixent, al trinquet de Borriana.

El dimecres 1 de novembre es jugaran les dos partides. A les 12:00 hores, el trinquet 'Álvaro Navarro' de Xilxes acollirà la partida entre Aida-Mar i Irene-Amparo-Júlia. A les 18:00, el trinquet de Borriol serà l'escenari de l'enfrontament entre Victoria-Myriam i Ana-Anabel-Marina. El conjunt guanyador al trinquet borriolenc obtindrà l'altre bitllet per a Onda.

Mar, durant la partida contra Ana, Anabel i Marina.

Autoritats

Les dos partides de la jornada van comptar amb la col·laboració dels ajuntaments i els clubs de pilota de Burriana i Almassora, encapçalats pels seus presidents, Juan Rubert i César Beltrán. Jorge Monferrer, alcalde, i Fran Capdevila, regidor d'Esports de Burriana, d'una banda, i els regidors de l'Ajuntament d'Almassora Francisco José Soriano, Vicente Javier Mollá, Sergio Gómez i Julià Gómez estigueren presents en els trinquets.

Pulsa para ver más contenido para ti