42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Agost i Tavernes Blanques coronen als nous campions escolars de one wall

Beniarbeig-El Verger, Vinalesa, Massamagrell, Ondara i Montserrat destaquen en les finals autonòmiques per parelles celebrades a Agos

Arnau i Rubén de Beniarbeig-El Verger, Marc de Vinalesa, Jaume de Massamagrell i Arnau d'Ondara s'imposaren a Tavernes Blanques a la modalitat individual

El pavelló d'Agost va gaudir d'un gran ambient.

El pavelló d'Agost va gaudir d'un gran ambient. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

Els 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, programa que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular, tancaren aquest cap de setmana la competició a la modalitat de one wall amb la celebració de les finals masculines tant per parelles com individuals. Els nous campions s'uneixen a les guanyadores de la categoria individual femenina - Ainhoa, Estela i Mar del CPV Meliana, Nuria (CPV Bicorp) i Mar (CPV Massalfassar) -, que es van alçar amb el títol el diumenge 29 a Massalfassar.

Pavelló d'Agost

El dissabte, el Pavelló del Poliesportiu Municipal d'Agost va acollir la fase final autonòmica per parelles, amb la presència de 52 equips de 26 escoles. Agost, Albuixech Almassora, Almenara, Beniarbeig- El Verger, Castelló, el Genovés, Foios, Gata de Gorgos, La Baronia, La Font d’en Carròs, La Nucia, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Oliva, Onda, Ondara, Piles, Sella-Relleu, València – IES Marítim, València – IES Patraix i Vinalesa van ser les escoles que participaren en una jornada que va gaudir de la col·laboració de l'Ajuntament d'Agost i el Club Pilota Agost.

Gran representació d'escoles de les 3 províncies.

Gran representació d'escoles de les 3 províncies. / FEDPIVAL

Beniarbeig-El Verger, Vinalesa, Massamagrell, Ondara i Montserrat es van adjudicar els títols de les diferents categoria.

Al nivell Benjamí, el triomf va correspondre a Beniarbeig-El Verger, per davant de Massamagrell, subcampió. La Font d'en carròs va conquistar el bronze, seguida d'Ondara.

Podi Benjamí dels JECV One Wall parelles 2023.

Podi Benjamí dels JECV One Wall parelles 2023. / FEDPIVAL

A la categoria Aleví, Vinalesa va ser l'equip campió. Les formacions B i A d'Ondara s'apuntaren la segona i tercera posició respectivament, mentre que Gata de Gorgos signà la quarta plaça.

Podi Aleví dels JECV One Wall parelles 2023.

Podi Aleví dels JECV One Wall parelles 2023. / FEDPIVAL

Massamagrell va dominar la categoria Infantil, amb els equips A i B com a campió i subcampió. El Genovés s'emportà el bronze i Oliva va finalitzar quart.

Podi Infantil dels JECV One Wall parelles 2023.

Podi Infantil dels JECV One Wall parelles 2023. / FEDPIVAL

Pel que fa als Cadets, el títol va ser per a Ondara B, seguit d'Oliva. Meliana I s'embutxacà la tercera posició i Sella-Relleu s'assegurà el quart lloc.

Podi Cadet dels JECV One Wall parelles 2023.

Podi Cadet dels JECV One Wall parelles 2023. / FEDPIVAL

Per últim, Montserrat va conquistar categoria Juvenil. Beniarbeig-El Verger, Massalfassar i l'IES Patraix completaren les posicions d'honor.

Podi Juvenil dels JECV One Wall parelles 2023.

Podi Juvenil dels JECV One Wall parelles 2023. / FEDPIVAL

L'alcalde de l'Ajuntament d'Agost, Juanjo Castelló; el president de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; i la vicepresidenta de la FPV Elena Gómez van participar en el lliurament de medalles per als equips més destacats.

Les xiques, presents a les finals d'Agost.

Les xiques, presents a les finals d'Agost. / FEDPIVAL

QUADRE D'HONOR PARELLES

BENJAMÍ

1. Beniarbeig-El Verger

2. Massamagrell

3. La Font d'en Carròs

4. Ondara

ALEVÍ

1. Vinalesa

2. Ondara B

3. Ondara A

4. Gata de Gorgos

INFANTIL

1. Massamagrell A

2. Massamagrell B

3. El Genoves

4. Oliva

CADET

1. Ondara B

2. Oliva A

3.Meliana I

4. Sella-Relleu

JUVENIL

1. Montserrat

2. Beniarbeig-El Verger

3. Massalfassar

4. Patraix

L'Individual, a Tavernes Blanques

Pel que a la modalitat individual, el Pavelló Municipal de Tavernes Blanques va acollir durant tot el diumenge les finals corresponents a les cinc categories, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes Blanques i el Club de Pilota Valenciana Tavernes Blanques Carraixet i on es van imposar Arnau de Beniarbeig-El Verger, Marc de Vinalesa, Jaume de Massamagrell, Arnau d'Ondara i Rubén de Beniarbeig-El Verger.

Rafa de la Font, destacat a les finals.

Rafa de la Font, destacat a les finals. / FEDPIVAL

Un total de 99 jugadors pertanyents a 36 escoles de les províncies de València, Castelló i Alacant van estar presents a les finals. Hi van estar representats els clubs i escoles d'Albuixech, l'Alfàs del Pi, Almassora, Almenara, Alzira, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Castelló, Dénia, El Campello, El Genovés, Finestrat, Foios, Gata de Gorgos, La Baronia, La Font d'en Carròs, La Nucia, la Vall de Laguar, Manises, Massamagrell, Meliana, Moixent, Moncada, Montserrat, Oliva, Onda, Ondara, Orba, Pedreguer, Quart de Poblet, Riba-roja, Sella-Relleu, València-CEIP Fornos, València-IES Marítim, València-IES Patraix i Vinalesa.

A la categoria Benjamí, Arnau CPV Beniarbeig-El Verger va destacar per davant CPV Rafa de la Font d'en Carròs, Jaume CPV Riba-roja i Quico CPV Massamagrell.

Podi Benjamí dels JECV One Wall individual 2013.

Podi Benjamí dels JECV One Wall individual 2013. / FEDPIVAL

Marc CPV Vinalesa es va imposar a la categoria Aleví, seguit de David CPV La Baronia, Iván CPV Vinalesa i Unai CPV Gata de Gorgos.

Podi Aleví dels JECV One Wall individual 2013.

Podi Aleví dels JECV One Wall individual 2013. / FEDPIVAL

Quant als Infantils, Jaume i Germán, del CPV Massamagrell, es disputaren i repartiren la primera i segona posició. Alejandro CPV Beniarbeig-El Verger es va apuntar el bronze i la quarta posició va ser per a Quico, de l'escola de Sella-Relleu.

Podi Infantil dels JECV One Wall parelles 2023.

Podi Infantil dels JECV One Wall parelles 2023. / FEDPIVAL

En el capítol Cadet, Arnau CPV Ondara s'embutxacà l'or, per davant de Sergi CPV Oliva, que va ser subcampió. Saúl CPV Moixent va acabar en tercera plaça, seguit d'Oriol CPV Quart de Poblet.

Podi Cadet dels JECV One Wall individual 2013.

Podi Cadet dels JECV One Wall individual 2013. / FEDPIVAL

Beniarbeig-El Verger va completar el seu doblet amb el triomf de Rubén a la categoria Juvenil. Javier CPV Montserrat va finalitzar segon, mentre que Jesse CPV Oliva i Joan CPV Laguar completaren el podi.

Podi Juvenil dels JECV One Wall individual 2013.

Podi Juvenil dels JECV One Wall individual 2013. / FEDPIVAL

Sergio Climent, regidor d'Esports de Tavernes Blanques, i Elvira López, vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana, es van encarregar del lliurament de medalles.

QUADRE D'HONOR INDIVIDUAL

BENJAMÍ

1. Arnau de Benarbeig-El Verger

2. Rafa de La Font

3. Jaume de Riba-roja

4. Quico de Massamagrell

ALEVÍ

1. Marc de Vinalesa

2. David de la Baronia

3. Iván de Vinalesa

4. Unai de Gata de Gorgos

INFANTIL

1. Jaume de Massamagrell

2. Germán de Massamagrell

3. Alejandro de Beniarbeig-El Verger

4. Quico de Sella-Relleu

CADET

1. Arnau d'Ondara

2. Sergi d'Oliva

3. Saúl de Moixent

4. Oriol de Quart de Poblet

Moltes sorpreses en categoria Cadet, Oriol.

Moltes sorpreses en categoria Cadet, Oriol. / FEDPIVAL

JUVENIL

1. Rubén de Beniarbeig-El Verger

2. Javier de Montserrat

3. Jesse d'Oliva

4. Joan de Laguar