LLARGUES

Sella s'estrena com a campió del Circuit a Llargues

Els sellards s'imposaren a Relleu (8-3) en la final celebrada al carrer Major d'Orba. Murla s'adjudicà el títol de la categoria Juvenil davant Orba (8-7)

Sella i Relleu, campió i subcampió, amb les autoritats en el lliurament de trofeus.

Sella i Relleu, campió i subcampió, amb les autoritats en el lliurament de trofeus. / FEDPIVAL

FEDPIVAL

El carrer Major d'Orba va ser l'escenari aquest diumenge de les finals Sènior i Juvenil del 6 Circuit a Llargues. Amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Club Pilota Orba, un any més la localitat de la Marina Alta va coronar als campions en una jornada que va comptar amb un gran ambient i assistència de públic.

Sèniors

El CPV Sella va conquistar el seu primer Circuit a Llargues, després de superar a Relleu per 8-3. L'equip sellard, subcampió al 2016, va batre al campió de 2022 en una partida en la qual va dominar quasi des del principi.

Amb Martines, Pablo, Jesús, Toni Bou, Adolfo, Antonio Brotons i David, els blaus es van mostrar molt solvents, liderats per una gran actuació de Pablo. Davant, Relleu, amb Vicent Cardona, Sergi, Santi, Héctor, Rubén i Abel, va intentar defendre la seua condició, però el seu 'veí' va estar molt més encertat i va acabar apuntant-se el triomf.

Toni Bou i Martines, joventut i experiència en la formació de Sella.

Toni Bou i Martines, joventut i experiència en la formació de Sella. / FEDPIVAL

Sergi i Cardona destacaren en l'equip de Relleu.

Sergi i Cardona destacaren en l'equip de Relleu. / FEDPIVAL

D'aquesta manera, els sellards igualen en el palmarés amb els relleuers, que també tenen un títol, els mateixos que Benidorm. Parcent continua sent l'equip dominador amb tres campionats en les sis edicions que s'han disputat del Circuit.

Un any més, el carrer Major d'Orba va reunir a un gran nombre de persones per a presenciar les finals del Circuit a Llargues.

Un any més, el carrer Major d'Orba va reunir a un gran nombre de persones per a presenciar les finals del Circuit a Llargues. / FEDPIVAL

Juvenils

Pel que fa a la categoria Juvenil, Murla i Orba oferiren una final molt igualada i emocionant. Els murlers van prendre la iniciativa al joc i al marcador, però Orba no es va rendir i va mantindre les seues opcions fins el final.

Murla es va adjudicar el títol juvenil a casa d'Orba.

Murla es va adjudicar el títol juvenil a casa d'Orba. / FEDPIVAL

De fet, la partida s'hagué de resoldre a l'últim joc, després d'arribar 7-7 i a dos, i va ser Murla, amb Joan, Pere, Jordi, Iker i Iván, l'equip que s'apuntà el triomf d'aquesta segona edició del Circuit en categoria Juvenil, davant el conjunt que va guanyar la primera edició, Orba, que va jugar amb Marc, Elies, Joan, Pau, Marc, Ricardo i Antonio.

Autoritats

Participaren en el lliurament de trofeus Ignasi Cervera, alcalde d'Orba; Saoro Oliver, regidor d'Esports d'Orba; Juanjo Pérez, regidor d'Esports de Relleu; José Antonio Lorca, tinent d'alcaldia, i David Mas, regidor d'Esports de Sella; i Vicent Molines i Juanra Such, president i vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de Jocs a Ratlles.