Síguenos en redes sociales:

COPA DIPUTACIÓ D'ALACANT

Marc i Conillet prenen avantatge a Ondara

La primera semifinal de la Copa Diputació d’Alacant comença amb una intensa partida de dos hores que va tindre moltes alternatives i que va acabar en una perillosa relliscada de Nacho en l'últim punt

Marc i Conillet prenen avantatge a OndaraFEDPIVAL

El trinquet d'Ondara va viure este dimarts dos partides transcendentals per a la Copa Diputació d’Alacant.

Raspall femení

En raspall femení, Ana, Anabel i Fanni no van desaprofitar l'oportunitat de tancar matemàticament la seua passe a la final imposant-es per 25-10 al trio d'Irene, Júlia i Joana, que és queden mancant una jornada sense possibilitat de classificar-es. Mentres que la primera partida de semifinals és va decantar per a de la Marc i Conillet, que van aconseguir véncer en una igualada trobada a De la Vega i Nacho per 60-50.

El trinquet d'Ondara va viure este dimarts dos partides transcendentals per a la Copa Diputació d’Alacant.

El trio format per Ana, Anabel i Fanni va tornar a demostrar que estan molt mentalitzades a guanyar este campionat, aconseguint la tercera victòria consecutiva que les classifica a la final de Pedreguer. La figura d'Ana des del dau va tornar a agafar protagonisme avançant-se des de l'inici. Joana feia el propi per a igualar la partida i demostraven convicció a aconseguir la victòria que els mantindria amb opcions. Sempre remant a contra corrent igualaven a deu després d'haver tingut Val en contra.

En raspall femení, Ana, Anabel i Fanni no van desaprofitar l'oportunitat de tancar matemàticament la seua passe a la final imposant-es per 25-10 al trio d'Irene Júlia i Joana.

Però l'equip blau anava molt de debò i va començar a marcar diferències des de les posicions de Fanni i Anabel. A poc a poc marxaven en el marcador i la moral disminuïa en l'equip d'Irene, que no aconseguia dominar la partida. Amb el 25-10 final, Anabel destacava que havia sigut una partida complicada i que pretenen anar a guanyar en la següent partida perquè volen “arribar invictes a la final”.

Escala i corda

Molt més complicat ho van tindre Marc i Conillet per a emportar-se la partida de semifinals. Amb una bona arrancada adaptant-se millor que els seus rivals a les peculiaritats del trinquet, van agafar avantatge en el marcador marxant-se al 30-15. La partida estava resultant estranya per a de la Vega i Nacho que no s'estaven sentint còmodes, però esta parella encara tenia molt a lluitar i així ho va fer. Els punts van començar a allargar-se i els quinces es decidien per cansament físic en cada colpege. El poder de Nacho va aparéixer per a equilibrar la balança amb un De la Vega que patia molt amb la superfície i que encara així oferia bons restos.

La parella de rojos tornava a avançar-se 40-30 però blaus continuava sense perdre-li la cara a la partida i van tornar a empatar a 45. Marc i Conillet no cedien als punts llargs i superaven la corda una vegada i una altra en el moment decisiu de la partida. El punt clau va ocórrer en eixe joc, el més llarg de la partida, que va acabar emportant-se rojos amb un excel·lent Conillet marcant els colps al seu company. Nacho i De la Vega tornaven a ficar pressió guanyant un joc que tenien perdut però no va ser suficient per a evitar la derrota. Una relliscada de Nacho en l'últim colpege, amb Val en contra, li va fer quedar-se en el sòl amb molèsties al peu i marxar-se directament del trinquet, per la qual cosa caldrà estar pendent del seu estat físic en els pròxims dies.

La primera partida de semifinals és va decantar per a de la Marc i Conillet, que van aconseguir véncer en una igualada trobada a de la Vega i Nacho per 60-50.

Calendari

La següent partida de la Copa Diputació d’Alacant de raspall es trasllada el 18 d’abril a l'Alqueria d'Asnar. L'equip d'Ana jugarà la seua última jornada contra Aina, Myriam i Marina, que no tenen opcions matemàtiques de classificar. Mentres que Benidorm acollirà l'enfrontament directe de Victoria, Noelia i Mireia contra Erika, Amparo i Isabel el 19 d'abril. L'equip que isca vencedor en eixa tercera jornada partirà com a favorit per a ocupar la segona plaça. Eixe dia i en eixe mateix escenari també tindrà lloc l'altra semifinal del campionat d'escala i corda, que enfrontarà a Francés i Tomás II contra Giner i Héctor a les 18:00 hores.

Pulsa para ver más contenido para ti