Feia temps que les entrades s’havien esgotat i l’expectació era màxima en la nit del divendres en El Puig per a la segona partida de commemoració del 50 aniversari de la Penya Pilotaris Amics del Frontó. I el resultat va ser l’esperat. Es va presenciar una molt bona confrontació en la qual De la Vega i Titín III es van imposar a Montesa i Xala per 41-34.

En l’inici, el domini dels vencedors va ser evident. Montesa no estava còmode i els rivals li buscaven per al mateix temps evitar que Xala apareguera.

Una vegada que el pilotari local va entrar en calor i va rendir al seu nivell, el davanter basc-francés va començar amb el seu particular recital de colps, tant estètics com efectius. I els blaus se n’anaren 7-12.

Al poc, De la Vega i Titín havien igualat a 16 i este equilibri es va mantenir fins al 23-24. Entretant hi va haver un bon nombre d’intercanvis i tants de bella factura que alçaren al públic dels seus seients.

A partir d’ací De la Vega i Titín es distanciaren a poc a poc però la brega es va mantenir, així com l’espectacle. Els bascos buscaven sumar alhora que agradar, el jove De la Vega sobreeixia per la seua seguretat i Montesa deixava detalls de qualitat amb les dues mans. Ja en el tram final, el pilotari del Puig va demanar a Xala intercanviar les posicions per a mesurar-se a la llegenda. I va respondre. El públic se'n va anar més que satisfet.